Primul miting PSD local din precampanie. Se anunţă zeci de mii de persoane

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primul miting PSD local din precampanie. Se anunţă zeci de mii de persoane
Politică 10 Aprilie 2019 / 14:04 416 accesări 5 comentarii
Senatorul Claudiu Manda:

Senatorul Claudiu Manda: "Sunt multe organizaţii judeţene în ţară care vor să organizeze astfel de mitinguri. Primul se organizează la noi, la Craiova"

Claudiu Manda a anunţat că PSD va organiza, vineri de la ora 16.00, un miting de pre-campanie la Craiova unde vor participa 40.000 de persoane. Social-democratul a precizat că acţiunea nu este o replică la manifestaţia liberalilor, pentru că „în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL”.

„Vreau să precizez că sunt multe organizaţii judeţene în ţară care vor să organizeze astfel de mitinguri. Primul se organizează la noi, la Craiova. Vom prezenta şi candidaţii şi mesajele de campanie electorală. Toţi vom fi îmbrăcaţi în alb, vineri, la orele 16.00. Vor vedea şi craiovenii şi doljenii căla Craiova vor fi 40.000 de oameni.(...) Sunt membrii noştri, simpatizanţii noştri. S-ar putea să dureze o oră şi un pic. E în funcţie de cei care vor adresa un cuvânt”,a declarat Cladiu Manda, miercuri, la România TV.

Întrebat dacă mitingul PSD ar fi şi un fel de replică la cel organizat de PNL la Craiova, sâmbăta trecută, unde au fost 2.000 de oameni, senatorul PSD a răspuns:„Noi nu facem acţiuni doar de răspuns la cei de la PN. Cel puţin în judeţul Dolj nu avem de ce să ne luptăm cu PNL.”.

Liberalii au organizat o manifestaţie, sâmbăta trecută la Craiova, unde au fost prezente aproximativ 2.000 de persoane din judeţele Dolj, Olt, Gorj şi Vâlcea.

Lista partidului la alegerile pentru PE numără 43 de candidaţi. Partidul deschide lista cu ministrul Fondurilor Europene Rovana Plumb, urmată de jurnalista Carmen Avram şi senatorul PSD Claudiu Manda.

Loading...

5 comentarii

La mitingului PDL PNL CIUMA NEAGRĂ 08:44:13 / 11 Aprilie 2019
Și al LUI WC JOHANIS

.Au participat NUMAI Drogații bețivii și KURVE. .. PDL PNL CIUMA NEAGRĂ e organizația mafiotă SECURISTĂ care îi susține pe TORȚIONARII SECURIȘTII ÎMPUȚIȚI din JUSTIȚIA BASHITA... Portocală .. Lazăr... BLAGA... WC JOHANIS.Ei sânt dușmanul Nr 1 al României.

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS au .... 13:33:52 / 11 Aprilie 2019
SEMNAT PROTOCOALELE SECRETE CU SRI

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS au votat împotriva României în parlamentul european... PDL PNL CIUMA NEAGRĂ a importat scandalul din stradă în .... Parlamentul EUROPEAN !!!!!!!.... PNL a ajuns o cloacă de BASIȘTII ÎMPUȚIȚI SPURCAȚI SECURIȘTII și TORȚIONARI ..Sa ALES praful de MARELE PARTID ISTORIC PNL .

PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS 13:44:11 / 11 Aprilie 2019
PDL PNL CIUMA NEAGRĂ

Ne-a lăsat o țară la .....Că după un război.Parjolita .Da cu un SISTEM TICĂLOȘIT CREAT DE TRAIAN BĂSESCU , sistem ticăloșit pe care ne vor trebui alți 20 de ani să-l destructuram..O justiție aservită politic lui Traian Băsescu și WC JOHANIS ...În care SENTINȚELE se pronunțau cu 3 zile mai devreme în birou la Traian...A recunoscut CHIAR EL . Tătucul acestui sistem ticăloșit....Cum a DEVENIT LAZĂR Augustin Procurorul general ? Cum a unso Traian pe Coveshi la DNA ?..Prin încălcării ale LEGII prin DOSARE FABRICATE celor care le dețineau cele două funcții mai înainte ... Tiberiu Nițu și-a DOVEDIT NEVINOVĂȚIA ...dar a fost prea târziu ... Augustin Lazăr TORȚIONARUL COMUNIST a ajuns prim procuror general !!!!!!.. PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS trebuie sa fie șterși din istoria României !!

Zestrea lasata de PSD urmasilor 22:24:51 / 15 Aprilie 2019
Pentru PDL PNL CIUMA NEAGRĂ și WC JOHANIS au ....

PSD lasa mostenire copiilor si nepotilor nostrii datorii peste datorii! Cum se naste un copil cum ii atarna PSD tinicheaua de coada cu datoria publica. Toate furaciunile la astia pe care-i spala sluga psd, tudorel toader cu legile lui criminale care-i scapa pe toti HOTII de lege si puscarie. Raman HOTII si albiti dar si cu banul furat la tescherea si noi, p-ulimea, ptr ca asa ne si considera jagardelele astea, le platim noi HOTIA ca si datorie publica cel putin 30 de ani de-acum incolo!

Uniti 14:49:51 / 18 Aprilie 2019
Pentru Zestrea lasata de PSD urmasilor

Cu gasca asta de HOTI ai lui DRACnea care s-a urcat cu picioarele pe tara si pe noi, toti trebuie sa fim alaturi acum mai mult ca oricand! Hotii nu se dau in laturi de la nimic si nu mai tin cont de nimic: Nici de romani nici de UE..Ei lupta sa-si salveze hotiile, sa scape de lege si puscarie, nimic sa nu pateasca! Ori asa ceva in secolul 21 nu se mai poate! STOP HOTIEI si HOTILOR. Banii furati inapoi la buget sa crestem tara si economia, sa traim toti romanii mai bine nu doar o gasca de HOTI care-au distrus tara si pe noi toti! HOTII la puscarie unul cate unul...Acolo sa stea HOTII NU primari, Nu presedinti de CJ, Nu parlamentari. NU! MAI VREM SA FIM CONDUSI DE HOTI.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2104 secunde