Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur nu va participa la şedinţa foştilor democrat-liberali

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur nu va participa la şedinţa foştilor democrat-liberali

Politică 01 Octombrie 2016 / 12:14 386 accesări

Prim-vicepreședintele PNL Gheorghe Flutur, care ar fi refuzat să preia atribuţiile lui Vasile Blaga, nu va participa, sâmbătă, la şedinţa în care se vor reuni foştii democrat-liberali pentru a alege viitorul copreşedinte al PNL, întrucât pleacă la un târg în Germania.

Surse liberale au declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că prim-vicepreședintele PNL, Gheorghe Flutur, care ar fi refuzat să preia atribuţiile lui Vasile Blaga, nu va participa la şedinţa de sâmbătă în care se vor reuni foştii democrat-liberali pentru a desemna viitorul copreşedinte al PNL.

Conform surselor citate, Gheorghe Flutur urmează să conducă o delegație din județul Suceava care pleacă la Munchen, în Germania, pentru a participa la un târg de investiții în parcuri industriale.

Participarea la acest târg a fost decisă de Consiliul Județean Suceava în luna august, iar din delegație fac parte şi reprezentanţi ai Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, ai Universităţii "Ştefan cel Mare” şi ai Primăriei Siret, care vor prezenta oportunitățile de investiții în județul Suceava.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2478 secunde