Principala destinaţie externă a românilor în acest an este Bulgaria

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Principala destinaţie externă a românilor în acest an este Bulgaria

Economie 01 Septembrie 2020 / 08:09 615 accesări
Foto: Pixabay

Foto: Pixabay

Bulgaria rămâne principala destinaţie externă accesibilă românilor, astfel că anumite hoteluri cu spa şi piscină interioară vor fi deschise până la începutul lunii octombrie, reiese din analiza realizată de Travel Planner, agenţie specializată în vacanţe pe litoral în Bulgaria şi Grecia, relateaza incont.ro.

Din punct de vedere al turiştilor români, weekendul 28-30 august a reprezentat vârful de sezon pentru litoralul bulgăresc.

Tendinţa continuă şi pentru prima săptămână a lunii septembrie, când hotelurile practică preţuri mai mici, de extrasezon, care se combină cu reduceri de până la 30%. Pe de altă parte, se păstrează limita de 70-75% a gradului de ocupare, pentru respectarea securităţii şi pentru a nu se pune presiune pe calitatea serviciilor.

La final de sezon, cele mai căutate staţiuni rămân Nisipurile de Aur, Sunny Beach, Obzor şi Albena.
Tot în luna septembrie, românii aleg ca destinaţii de weekend Veliko Târnovo, fosta capitală istorică a Bulgariei, cu un centru istoric unic şi hoteluri bune, precum şi localitatea vecină Arbanasi.

Deşi touroperatorii germani au stopat charterele în luna august, iar numărul turiştilor ruşi a scăzut enorm, românii au continuat să aleagă litoralul bulgăresc, cu o revenire spectaculoasă în luna august.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1641 secunde