Principalul cotidian ungar de opoziţie va fi vândut

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Principalul cotidian ungar de opoziţie va fi vândut

Externe 10 Octombrie 2016 / 13:38 339 accesări

Principalul cotidian ungar de opoziţie va fi vândut, a declarat duminică redactorul-şef al acestuia, la o zi după ce publicaţia şi-a încetat temporar activitatea, mai mulţi jurnaliști afirmând că hotărârea s-a luat la presiunea Guvernului, potrivit l'Avenir.net.

Grupul de presă Mediaworks, care deţine cotidianul Nepszabadsag, a dat asigurări sâmbătă că suspendarea activităţii ziarului are la bază raţiuni de ordin economic şi că va fi urmată de elaborarea unui nou concept.

"Pentru ca ziarul Nepszabadsag să aibă o activitate pe viitor, conducerea Mediaworks se va concentra pe găsirea celui mai bun model de afaceri în linie cu tendinţele actuale din industrie şi va începe consultările pentru a aigura cât mai bine dezvoltarea ulterioară", anunţa sâmbătă grupul de presă, citat de MTI.

Jurnaliştii care scriu pentru această publicaţie au afirmat că nu au fost informaţi în avans de această decizie şi că au fost împiedicaţi să între în clădire.

Discuţiile dintre reprezentanţii Mediaworks şi cei ai redacţiei nu au avut duminică un rezultat favorabil şi astfel, ziarul de luni a ziarului nu a apărut, iar activitatea online a acestuia nu a fost reluată, potrivit redactorului-şef Andras Muranyi.

"Nu am acceptat să muncim în condiţiile în care ziarul va fi vândut şi se caută un nou proprietar", a declarat el.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2356 secunde