Principele Radu și-a SCHIMBAT numele, pentru a treia oară în ultimii 16 ani

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Principele Radu și-a SCHIMBAT numele, pentru a treia oară în ultimii 16 ani

Monden 16 Februarie 2019 / 15:22 4626 accesări
Radu Duda, soţul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestăţii Sale, Regele Mihai.

Radu Duda, soţul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestăţii Sale, Regele Mihai.

Şi-a schimbat numele de trei ori în 16 ani. Este vorba despre Radu Duda, soţul Principesei Margareta, fiica cea mare a Majestăţii Sale, Regele Mihai.

În decembrie 2011, Principele Radu a devenit al României Radu. "Al României-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, şos. Dimitrievici Pavel Kiseleff nr. 28, Palatul Elisabeta, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Al României-Duda în acela de Al României, spre a se numi Al României Radu, scrie pe jurnalistul Cătălin Prisăcariu pe propriul blog. Anterior, Radu Duda și-a mai schimbat numele de familie de 2 ori. Primul pas a fost o schimbare de nume din 2001: “Duda Radu, cu domiciliul în București, calea Șerban Vodă (…), sectorul 4, născut la data de 7 iunie 1960 în Iași, județul Iași, fiul lui Rene-Corneliu și Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din Duda în acela de: de Hohenzollern-Veringen Duda, spre a se numi de Hohenzollern-Veringen Duda Radu.”, mai scrie Prisăcariu.

Șapte ani mai târziu, în 2008, o nouă modificare. “Hohenzollern-Veringen-Duda Radu, cu domiciliul în Bucureşti, Palatul Elisabeta, şos. Kiseleff nr. 28, sectorul 1, născut la data de 7 iunie 1960 în Iaşi, judeţul Iaşi, fiul lui Rene-Corneliu şi Gabriela-Eugenia Duda, solicită schimbarea numelui său de familie din „Hohenzollern-Veringen-Duda“ în acela de „al României-Duda“, spre a se numi: al României-Duda Radu.”, a încheiat jurnalistul.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1404 secunde