Prinsă cu pachete de țigari fără timbru

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinsă cu pachete de țigari fără timbru

Administrație 16 Februarie 2021 / 14:33 691 accesări
Foto: Primăria municipiului Constanța

Foto: Primăria municipiului Constanța

În timpul unei activități de patrulare efectuate în cursul săptămânii trecute, polițiștii locali cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au identificat pe strada Bogdan Petriceicu Hașdeu o femeie cu domiciliul în municipiul Constanța, care deținea fără documente de proveniență 26 de pachete de țigarete netimbrate, în vederea comercializării nelegale, informează Primăria municipiului Constanța.

Persoana în cauză, împreună cu marfa confiscată, a fost predată organelor competente pentru continuarea cercetării, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, prevăzută de art. 270, alin. 3 din Legea 86/2006, privind Codul Vamal.

Menționăm că femeia nu se află la prima abatere de acest gen. În ultimii doi ani, aceasta a fost depistată de mai multe ori, în zona pieței Tomis III, în timp ce oferea spre vânzare țigarete netimbrate.

Cetățenii pot semnala faptele de comerț ilicit la numărul de telefon 0241.484.205 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1832 secunde