Prinși cu jointuri la Tomis 3!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prinși cu jointuri la Tomis 3!
Eveniment 05 Februarie 2019 / 10:23 461 accesări 1 comentariu

Polițiștii Secției 2, împreună cu jandarmii din cadrul GMJ au identificat, in dupa amiaza zilei de 4 februarie, un autoturism parcat pe o stradă din municipiul Constanța, zona Tomis 3. In interiorul autoturismului se aflau 4 tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 23 de ani, din Ialomita, care erau incoerenti in vorbire si mișcări. La controlul corporal al tinerilor, oamenii legii au găsit un fragment dintr-o țigară ce conținea o substanță vegetală uscată de culoare verzuie ce părea a fi halucinogena.

Cei patrru tineri au fost predați BCCO pentru continuarea cercetărilor.

Taguri articol
Loading...

1 comentariu

Ticky 22:16:50 / 08 Februarie 2019
Atentie

Ce va mira atat ?sunt copii de 10 12 14 ani care se drogheaza .ei locuiesc pe bulevardul IC bratianu Nr 12A intrun imobil galben ei trag la cui sau chiar la seringa ca sa isi procure doza zilnica de heroina da in cap oamenilor ei isi fac veacul prin zona gari CFR umbla in grup si talharesc la drumul mare apoi ei isi fac veacul pe platoul gari sau in parc la gara noaptea la talhareala si cerseala foarte multi trimisi chear de parinti lor care iau ajutoare sociale . Ei talharesc si ziua oameniiii

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Pagina a fost generata in 0.2616 secunde