Prinși de polițiști după ce au înșelat o firmă de curierat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prinși de polițiști după ce au înșelat o firmă de curierat
Eveniment 09 Ianuarie 2016 / 17:23 762 accesări 1 comentariu

Patru tineri din județul Constanța, care ar fi înşelat reprezentanţii unei firme de curierat preluând două colete ce conţineau un televizor şi aparatură cosmetică, au fost prinşi de poliţişti, care au recuperat bunurile furate în urma unor percheziţii făcute la locuinţele suspecţilor.
Potrivit Poliției Județene Constanța, în 29 decembrie, reprezentantul unei firme de curierat din Constanţa care avea de livrat un colet la o adresă din localitatea Valu lui Traian a fost apelat de către un bărbat care s-a recomandat ca fiind nepotul destinatarei și a preluat coletul ce conținea un televizor în valoare de 2.200 de lei. Polițiștii au mai stabilit că, la aceeaşi dată, a fost comisă o înşelăciune cu mod de operare similar, în municipiul Constanţa, de aici fiind ridicată aparatură cosmetică în valoare de 1.500 de lei.
În urma investigaţiilor făcute în cazul celor două reclamaţii de înşelăciune, poliţiştii au identificat patru tineri, cu vârste cuprinse între 21 de ani şi 29 de ani, bănuiţi de comiterea faptelor.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1653 secunde