Prinși în neregulă de polițiștii de la Rutieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinși în neregulă de polițiștii de la Rutieră

Eveniment 02 Februarie 2019 / 13:20 645 accesări
La data de 2 februarie a.c., ora 03.40, o patrulă auto mixtă, formată dintr-un polițist al Poliției stațiunii Mamaia și un jandarm al GMJ Constanța, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, pe bulevardul Mamaia.
În urma verificărilor a fost stabilit faptul că șofeurl în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 2 februarie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii din localitatea Castelu, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 1 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus un ATV, pe strada Dumbrăveni din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 1 februarie a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
În cauze, au fost întocmite dosare penale.


12
Pagina a fost generata in 0.1643 secunde