Prinși în neregulă de polițiștii de la Rutieră

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinși în neregulă de polițiștii de la Rutieră

Eveniment 02 Februarie 2019 / 13:20 718 accesări
La data de 2 februarie a.c., ora 03.40, o patrulă auto mixtă, formată dintr-un polițist al Poliției stațiunii Mamaia și un jandarm al GMJ Constanța, a oprit pentru control un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani, pe bulevardul Mamaia.
În urma verificărilor a fost stabilit faptul că șofeurl în cauză nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 2 februarie a.c., ora 04.00, polițiștii din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un tânăr, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Republicii din localitatea Castelu, județul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 1 februarie a.c., ora 19.00, polițiștii din cadrul Secției 2 au identificat un tânăr, în vârstă de 20 de ani, care a condus un ATV, pe strada Dumbrăveni din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
La data de 1 februarie a.c., ora 18.30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, în vârstă de 70 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiu, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Bărbatul în cauză a fost implicat într-un accident rutier soldat doar cu pagube materiale, fiind condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.
În cauze, au fost întocmite dosare penale.


12