Prinși în timp ce conduceau autovehicule deși nu aveau permis

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinși în timp ce conduceau autovehicule deși nu aveau permis

13 Martie 2016 / 12:29 371 accesări

Cinci suceveni au fost depistaţi de poliţişti în week-end în timp ce conduceau autovehicule deşi nu au permis de conducere, într-un caz şoferul intrând într-un copac, iar altul conducea în localitate cu 96 km/h.

Potrivit Poliţiei Judeţene Suceava, un bărbat de 39 de ani din oraşul Solca ce avea permisul de conducere anulat a intrat, vineri, cu o autoutilitară într-un copac de pe marginea drumului judeţean DJ 209I pe

raza localităţii Arbore. Bărbatul a refuzat testarea alcoolemiei atât cu aparatul etilotest cât şi la spital şi este cercetat penal.

Tot vineri, un bărbat de 37 de ani din oraşul Siret a fost oprit de poliţie după ce a fost depistat cu aparatul radar în timp ce circula cu 96 de km/h în localitatea Clit pe DN 2 E.

În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii au constatat că bărbatul are permisul de conducere cu menţiunea „restricţii – reţinut”, pentru conducere pe drumurile publice a unui autovehicul sub influenţa

băuturilor alcoolice.

În cursul zilei de sâmbătă, o patrulă de poliţie a oprit pentru control, pe DC Costişa, de pe raza comunei Frătăuţii Noi, o autoutilitară condusă de un tânăr de 19 ani, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

Tot sâmbătă, o patrulă de poliţie a oprit pentru control pe DN 29, pe raza localităţii Plopeni, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Şcheia, iar în urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu are permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Duminică dimineaţa, o patrulă de poliţie a oprit pentru control pe DJ 208E, pe raza comunei Dolheşti un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Fălticeni, iar după verificări s-a stabilit că acesta are permisul de conducere reţinut.

În toate cazurile şoferii respectivi sunt cercetaţi penal pentru conducerea unui autoturism pe drumuri publice fără permis de conducere.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2972 secunde