Prinși la furat în magazine

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prinși la furat în magazine
Eveniment 14 Ianuarie 2019 / 11:23 367 accesări 0 comentarii

Un tânăr, în vârstă de 18 ani, din orașul Năvodari, care ar fi sustras, dintr-un complex comercial din Constanța, un portofel a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție. Prejudiciul de 40 de lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

Un alt bărbat, în vârstă de 65 de ani, din municipiul Constanța, care ar fi sustras dintr-un supermarket din Constanța mai multe produse alimentare și nealimentare, a fost identificat de polițiștii Secției 2. Și aici prejudiciul de 40 de lei a fost recuperat și predat reprezentantului societății comerciale în cauză.

Deasemenea fost prinsă și o femeie, în vârstă de 78 de ani, din municipiul Constanța, care ar fi sustras, dintr-un supermarket din Constanța, mai multe produse alimentare și nealimentare în valoare de 28 de lei.

În toate cauzele au fost întocmite dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.1535 secunde