Prințesa Mako a Japoniei și iubitul ei își vor anunța logodna în septembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prințesa Mako a Japoniei și iubitul ei își vor anunța logodna în septembrie
Monden 17 August 2017 / 18:01 703 accesări 0 comentarii
Prințesa Mako și iubitul ei, Kei Komuro

Prințesa Mako și iubitul ei, Kei Komuro

Prințesa Mako, nepoata cea mare a împăratului Akihito al Japoniei, și iubitul ei, Kei Komuro, își vor anunța în mod public logodna pe 3 septembrie, a dezvăluit joi biroul de presă al casei imperiale nipone, citat de DPA. Anunțul oficial al logodnei prințesei Mako, programat inițial pentru începutul lunii iulie, a fost amânat din cauza alunecărilor de teren și inundațiilor catastrofale care au afectat insula Kyushu și în care 36 de persoane au murit și alte cinci au fost date dispărute.

Prințesa Mako, fiica cea mare a prințului Akishino, și iubitul ei, Kei Komuro, ambii în vârstă de 25 de ani, s-au cunoscut în urmă cu cinci ani, în timp ce erau studenți la Universitatea Internațională Creștină din Tokyo. Nunta lor va avea loc în 2018.

Femeile din familia imperială japoneză își pierd statutul de membru al casei regale dacă se căsătoresc cu bărbați din afara familiilor regale și imperiale. După căsătoria prințesei Mako, familia imperială niponă va număra doar 18 membri. Fratele mai mic al prințesei Mako, prințul Hisahito, în vârstă de 10 ani, este singurul membru de sex masculin din generația sa. Singurul copil al prințului moștenitor Naruhito este o fată - prințesa Aiko, în vârstă de 15 ani. Femeile nu au dreptul de a urca pe tronul Japoniei, supranumit "Tronul Crizantemei". În iunie, Parlamentul de la Tokyo a adoptat o lege care permite împăratului Akihito, în vârstă de 83 de ani, să renunțe la tron.Pagina a fost generata in 0.1356 secunde