Prinţesa Martha Louise a Norvegiei iubeşte un şaman afro-american

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei iubeşte un şaman afro-american
Externe 16 Mai 2019 / 15:23 270 accesări 0 comentarii

Prinţesa Martha Louise a Norvegiei (47 de ani) a publicat mai multe imagini alături de iubitul său, un şaman afro-american pe nume Shaman Durek.

La trei ani după ce a divorţat de Ari Behn - fostul ei soţ, alături de care a stat 14 ani, fiica Regelui Harald al V-lea şi al Regiei Sonja a confirmat că are o relaţie cu Shaman Durek, distribuind pe reţeaua socială Instagram o serie de fotografii.

”Am fost destul de norocoasă să-mi întâlnesc flacăra geamănă. Shaman Durek mi-a schimbat viaţa, aşa cum a făcut-o şi cu alţii. El m-a făcut să realizez că dragostea necondiţionată chiar există pe această planetă. El mă acceptă aşa cum sunt, fără întrebări sau frică. Mă face să râd mai mult decât oricine altcineva şi are cea mai profundă înţelepciune (...). Sunt atât de fericită şi binecuvântată că este iubitul meu. Îţi mulţumesc, dragostea mea, pentru că m-ai inclus în familia ta. Te iubesc (...)!”, a scris Prinţesa Martha Louise a Norvegiei pe contul ei de Instagram.

Prinţesa le-a răspuns şi oamenilor care critică relaţia ei cu şamanul, adăugând că el o face să se simtă ”împlinită”.

”Iar pentru cei care simt nevoia să critice: calmaţi-vă! Nu voi trebuie să decideţi cine este persoana potrivită pentru mine şi nu voi trebuie să mă judecaţi. Nu-mi aleg bărbatul pentru a satisface restul oamenilor. Am ales din iubire. Shaman Durek este un bărbat cu care îmi place să îmi petrec timpul şi care mă împlineşte. Aşadar, mulţumesc că-mi respectaţi alegerile amoroase. Tot ce ştiu în acest moment este că ne iubim şi că sunt foarte fericită”, a mai scris prinţesa.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2195 secunde