Prințul Charles, vizită la Teatrul Național

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prințul Charles, vizită la Teatrul Național
Politică 31 Martie 2017 / 07:14 263 accesări 0 comentarii

Prințul Charles va vizita vineri Teatrul Național din București, un brand cultural național și unul din principalii generatori de imagine a României.

Vizita oficială a Prințului Charles în România a început miercuri, când Alteța Sa Regală a depus o coroană de flori la Mormântul Ostașului Necunoscut din Parcul Carol I.

Tot miercuri, Prințul de Wales a fost primit, la Palatul Cotroceni, de președintele Klaus Iohannis, care l-a decorat cu Ordinul Național "Steaua României" în Grad de Mare Cruce, în semn de "prețuire pentru activitatea în România și pentru promovarea imaginii acesteia în lume".

În cea de-a doua zi, joi, Prințul Charles a vizitat Muzeul Satului ''Dimitrie Gusti'', centrele Fundației FARA, Delta Văcărești, Patriarhia Română și s-a întâlnit cu premierul Sorin Grindeanu.

De asemenea, Prințul Charles a fost primit de Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu la Palatul Elisabeta și a participat la o recepție oferită de Ambasada Regatului Unit.

Printre obiectivele vizitei moștenitorului Coroanei Britanice se află promovarea și celebrarea relațiilor bilaterale cu România, inclusiv a campaniei #BritainInRomania, promovarea activității Fundației Prințul de Wales România și a altor organizații active în țara noastră, aflate sub patronajul acestuia. De asemenea, promovarea organizațiilor dedicate conservării mediului înconjurător, din zona urbană și rurală, precum și evidențierea sprijinului pe care îl oferă Regatul Unit în acest sens, este un obiectiv al vizitei.

Vizita oficială a Alteței Sale Regale în România se încheie vineri.

Taguri articol


Pagina a fost generata in 0.1845 secunde