Prinţul Charles, vizită oficială în România

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Prinţul Charles, vizită oficială în România
Politică 20 Martie 2017 / 16:11 191 accesări 1 comentariu

Moștenitorul Coroanei Regale Britanice, prinţul Charles, se va afla într-o vizită oficială în România în perioada 29 - 31 martie şi va fi primit de preşedintele Klaus Iohannis la Cotroceni, în 29 martie, unde se va organiza o recepţie. Amintim că moştenitorul Coroanei Regale Britanice a avut mai multe vizite private în România, în ultimii ani. În luna mai a anului trecut, în timp ce se afla la Bucureşti, prinţul Charles a avut o întâlnire, la Palatul Cotroceni, cu preşedintele Klaus Iohannis. De asemenea, întrevederi ale preşedintelui României cu prinţul Charles au avut loc, la Palatul Cotroceni, şi în anii 2011, 2012 şi 2014, în timpul mandatului lui Traian Băsescu. În timpul vizitei din 2015, preşedintele Iohannis spunea despre prinţul Charles că este „un om care preţuieşte România şi care ne promovează locurile transilvane oriunde merge în lume”. Tot atunci, prinţul de Wales a mulţumit României pentru contribuţia sa în teatrele de operaţii şi în combaterea terorismului internaţional, ambele părţi exprimând îngrijorare pentru evoluţiile din vecinătatea estică a României şi în special din Ucraina. De asemenea, prinţul Charles a fost în Transilvania de mai multe ori în ultimii ani, în vizite private în judeţele Mureş, Covasna, Harghita şi Braşov.

Taguri articol

1 comentariu

Moromete 21:03:45 / 21 Martie 2017
altul care vine in Romania la jecmaneala

Care cumpara sate intregi la pret de nimica,altul care ia paduri si munti la pret de nimica,ba frate au prins toti gustul Romaniei!Stai ba la tine acolo unde aveti clima aia oribila,unde ploua 5 zile din 7,nu-mi veni tu mie ca "te-ai indragostit de Romania".Nu le mai dati ba strainilor dreptul sa stapaneasca in tara noastra!Mari investitori!Ce-a investit asta ba in satul ala care-a fost cumparat moka?Ba da noua de ce nu ne dau altii dreptul sa cumparam la ei?Fabulos,toti occidentalii nu mai pot de dragul nostru!Sa plateasca bani grei daca vor sa aiba dreptul sa vina in mijlocul unor oameni curati cum sunt in satele Romaniei!Si doar in vizita sa vina!Nu-i mai faceti ba stapani acolo unde strabunii nostrii s-au jertfit!Astia doar se amuza cu noi si ne privesc ca pe niste curiozitati ale naturii!Maine-poimaine in ritmul asta o sa avem comunitati de poponari,cum sunt la ei si carciumi in locul Bisericilor!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2128 secunde