Prinţul Harry, impresionat până la lacrimi de frumusețea miresei sale

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prinţul Harry, impresionat până la lacrimi de frumusețea miresei sale

Monden 19 Mai 2018 / 18:38 1687 accesări

Prinţul Harry şi fosta actriţă Meghan Markle s-au căsătorit, sâmbătă după-amiază, la Capela St. George de la castelul Windsor, ei spunându-şi "da" în faţa rudelor, a prietenilor şi a miilor de admiratori aflaţi în faţa bisericii.

Meghan Markle a sosit la Capela St. George în rochie simplă, cu mânecă şi un voal alb lung purtat de doi băieţi îmbrăcaţi în negru.

Britanica Clare Waight Keller este creatoarea rochiei miresei. Waight Keller a devenit anul trecut prima femeie director artistic al casei de modă franceze Givenchy.

Voalul este prins cu o tiara cu diamante a reginei Mary, care i-a fost oferită lui Meghan Markle de către regina Elisabeta a II-a. Podoaba este englezească şi a fost realizată în 1932, alături de o broşă din 1893, potrivit Kensington Palace.

După ce Prințul Charles a condus-o la altar, Prințul Harry i-a spus următoarele cuvinte: "Mulțumesc, tată!". Ulterior, când mireasa, Meghan Markle, a ajuns lângă el, Harry a rămas uimit.

"Arăți uimitor! Mi-a fost dor de tine!", i-a spus Prințul, în contextul în care cei doi nu au petrecut împreună noaptea dinaintea ceremoniei religioase.

Daily Mail notează că Prințul Harry a fost chiar impresionat până la lacrimi de frumusețea soției sale.12