Prinţul Harry şi Meghan Markle au pus la punct detaliile nunții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul celei mai aşteptate nunţi din lume:

Prinţul Harry şi Meghan Markle au pus la punct detaliile nunții

Monden 12 Februarie 2018 / 18:11 1202 accesări

Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, formează un cuplu de mai mult de un an. Acum au pus la punct, în sfârșit, detaliile nunții lor. Prinţul Harry şi logodnica sa, Meghan Markle, vor parcurge în caleaşcă oraşul Windsor după ceremonia de căsătorie, care va avea loc pe 19 mai, de la ora 12.00, a anunţat palatul Kensington, reşedinţa princiară, pe contul oficial de Twitter. Biroul de presă al prinţului a dezvăluit câteva detalii despre căsătoria lui Harry, care se anunţă a fi cel mai urmărit eveniment de gen al anului în Marea Britanie. Ceremonia va avea loc de la ora 12.00, la capela St. George de la castelul Windsor, şi va fi oficiată de David Conner, decan de Windsor, şi de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby. După căsătorie, de la ora 13.00, prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi Meghan Markle vor părăsi capela şi vor face un tur scurt al oraşului Windsor în caleaşcă. O recepţie va avea loc apoi la St. George's Hall, uriaşa sală de banchete a castelului, la eveniment participând mirii şi nuntaşii. În seara aceleiaşi zile, prinţul de Wales, Charles, tatăl lui Harry, va oferi o recepţie privată pentru miri, familie şi prieteni apropiaţi, potrivit Mediafax.

"Prinţul Harry şi Meghan Markle sunt foarte recunoscători pentru numeroasele felicitări pe care le-au primit de la anunţul logodnei. Aşteaptă cu nerăbdare această zi şi să poată împărtăşi această sărbătoare cu publicul", pe 28 noiembrie 2017, a indicat biroul de presă.

Meghan Markle, protestantă, va fi botezată în biserica anglicană şi va primi confirmarea înaintea căsătoriei. Actriţa americană vrea să obţină cetăţenia britanică, un proces care ar putea dura mai mulţi ani, şi a decis să renunţe la cariera sa artistică şi la angajamentele pe care le desfăşura pentru ONU, în vederea apărării drepturilor femeilor, pentru a se consacra activităţilor caritabile ale familiei regale. Meghan Markle va deveni, printre altele, patroana Royal Foundation, alături de prinţul Harry şi de fratele acestuia mai mare, prinţul William, şi de soţia acestuia, ducesa Catherine.

Taguri articol


12