Prințul Paul a ajuns la spital după ce DNA a dispus noi percheziții

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prințul Paul a ajuns la spital după ce DNA a dispus noi percheziții

Eveniment 09 Decembrie 2015 / 17:30 370 accesări

Prințul Paul Philippe, care ar fi vizat în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA au efectuat, miercuri, mai multe percheziții, se află internat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești. Potrivit purtătorului de cuvânt al unității sanitare, medicul Andrei Ilinca, prințul Paul s-a prezentat miercuri la Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului, a fost consultat și investigat, fiind ulterior internat pe Secția de cardiologie.

Prințul Paul Philippe ar fi vizat, potrivit unor surse judiciare, în dosarul retrocedărilor ilegale în care procurorii DNA au efectuat, miercuri, mai multe percheziții, printre care și la domiciliul omului de afaceri Remus Truică. Dosarul este instrumentat de DNA Brașov și a fost disjuns dintr-un alt dosar al lui Viorel Hrebenciuc. DNA a anunțat miercuri că procurorii au făcut nouă percheziții în București și județul Ilfov, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2006 - 2015. Au fost efectuate percheziții domiciliare în 9 locații reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

PREJUDICIU DE 136 de MILIOANE DE EURO Omul de afaceri Remus Truică a fost dus miercuri cu mandat la DNA Brașov pentru audieri în dosarul privind retrocedările ilegale, au declaratsurse judiciare. Procurorii au efectuat, miercuri, percheziții la domiciliul său, dar și la sediile unor firme și domiciliile unor persoane. Și Marius Marcovici, fost consilier al lui Călin Popescu-Tăriceanu, și Claudiu Lucian Mateescu, director general Impact, au fost luați cu mandat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție pentru a fi audiați la sediul DNA Brașov. Conform unor surse juridice, Marcovici ar fi implicat în dosarul lui Remus Truică, iar prejudiciul estimat s-ar ridica la 136 milioane euro.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1404 secunde