Probleme pentru Șarapova în India

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Pentru că a susţinut un proiect imobiliar

Probleme pentru Șarapova în India

Sport 22 Noiembrie 2017 / 09:10 865 accesări

După cazul „Meldonium”, din 2016, rusoaica Maria Șarapova este cercetată de poliţie pentru înşelăciune şi conspiraţie. În vârstă de 30 de ani, Şarapova este anchetată în India, după falimentul unui proiect imobiliar de lux. În 2012, tenismena rusă a fost în India, pentru a lansa proiectul imobiliar „Ballet by Sharapova”, care ar fi urmat să aibă terenuri de tenis, propriul heliport şi facilităţi de cel mai înalt nivel. Firma care a iniţiat demersurile, „Homestead Infrastructure Development”, este acuzată că a încasat milioane de dolari de la cumpărători înainte de a abandona cauza. Maria Şarapova este anchetată alături de firma al cărei proiect l-a susţinut.

„Scopul meu este să îi fac pe proprietari să simtă că deţin ceva special şi diferit”, este mesajul Şarapovei, pe site-ul companiei. „Orice vedetă care susţine un produs devine agent al respectivei companii. Nimeni nu ar fi investit în proiect fără prezenţa numelui Mariei Sharapova”, a precizat Piyush Singh, avocat al părţii reclamante, potrivit AFP.

Proiectul din Gurgaon, din vecinătatea capitalei New Delhi, ar fi trebuit finalizat în 2016, însă a fost abandonat. Şarapova a refuzat să ofere declaraţii legate de acest subiect.

Citeşte şi

Buzărnescu o depăşeşte pe Şarapova în clasamentul WTA

Taguri articol


12