Procesul dintre Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea si Times New Roman s-a încheiat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Procesul dintre Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea si Times New Roman s-a încheiat

Eveniment 24 Iunie 2020 / 14:25 964 accesări

Procesul în care iubita liderului PSD Liviu Dragnea Irina Tănase, Viorica Dăncilă, Gabriela Firea, Lia Olguţa Vasilescu şi Carmen Dan cer daune jurnaliştilor de la Times New Roman s-a încheiat la Tribunalul Bucureşti, după ce acţiunea s-a perimat. Practic, părţile nu şi-au mai susţinut demersul din 12 aprilie 2019.

Procesul de pe rolul Tribunalului Bucureşti era suspendat din data de 12 aprilie 2019, astfel că termenul de perimare s-a împlinit.

Potrivit Codului de procedură civilă, orice cerere de chemare în judecată, contestaţie, apel, recurs, revizuire şi orice altă cerere de reformare sau de retractare se perimă de drept, chiar împotriva incapabililor, dacă a rămas în nelucrare din motive imputabile părţii, timp de 6 luni. Termenul de perimare curge de la ultimul act de procedură îndeplinit de părţi sau de instanţă.

---------------------

„Articolul postat pe pagina de internet www.timesnewroman.ro, din data de 12.03.2018, cu titlul «Curva lui Dragnea, asaltată de PSD-işti, …», prin care se creează o atmosferă ostilă, degradantă, umilitoare la adresa femeilor membre PSD reprezintă discriminare şi încalcă dreptul la demnitate al acestora conform art. 2, alin.1. şi art 15. din O.G. 137/2000, republicată”, arată CNCD.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1753 secunde