Procuroarea care a luat-o cu forța pe Sorina, pusă sub urmărire penală

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Procuroarea care a luat-o cu forța pe Sorina, pusă sub urmărire penală
Justiție 10 Iulie 2019 / 18:38 1854 accesări 0 comentarii
La intrare în sediul CSM, Maria Pițurcă, nervoasă, deși a suflat o vorbă, a avut un gest nepotrivit la adresa jurnaliștilor

La intrare în sediul CSM, Maria Pițurcă, nervoasă, deși a suflat o vorbă, a avut un gest nepotrivit la adresa jurnaliștilor

Procurorii Secţiei de anchetare a magistraţilor au pus-o sub urmărire penală pe Maria Piţurcă, procuroarea care a bruscat fetiţa din Baia de Aramă, au precizat surse apropiate anchetei. Şi managerul de caz din DGASPC Mehedinţi este urmărită penal.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM a decis, miercuri, amânarea pentru joi a deciziei privind suspendarea Mariei Piţurcă, procurorul care a luat-o cu forţa pe Sorina, fetiţa de 8 ani din Baia de Aramă, pentru a o duce la familia sa adoptivă.

Procurorul general Bogdan Licu a dispus verificări la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Craiova privind modul în care un procuror din acea structură a intervenit în cazul fetiţei din Mehedinţi şi a efectuat percheziţia domiciliară. Astfel, procurorii de la Secţia de anchetă efectuează verificările.

Fetiţa a fost luată cu mascaţii la finele lunii iunie din casa în care a fost crescută de un asistent maternal, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, după ce copila a fost înfiată de o familie din America.

Momentul în care mascaţii au intrat în casă şi au luat fetiţa a fost filmat de familia care a crescut-o. În imagini se observă cum copila refuză să meargă cu oamenii legii şi strigă „mami, nu vreau să plec!". Imediat după ce fetiţa a fost luată din casă a apărut un val de nemulţumiri, oamenii fiind supăraţi de faptul că fetiţa a fost luată împotriva voinţei ei.

Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1433 secunde