Procurorul adina Florea, din nou la CSM

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Procurorul adina Florea, din nou la CSM
Justiție 07 Octombrie 2019 / 19:21 627 accesări 4 comentarii

Marți, pe ordinea de zi a ședinței plenului CSM, programată să înceapă la ora 10.00, se regăsesc, din nou, cele trei puncte care vizează activitatea Secției de investigare a infracțiunilor din justiție, respectiv: ● validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, desfăşurat în perioada 11 aprilie - 15 iunie 2019 şi numirea în funcţie a candidaţilor declaraţi admişi ● validarea rezultatelor concursului pentru numirea procurorului şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, organizat în perioada 15 mai - 18 iunie 2019 şi numirea candidatului admis în funcţia de procuror şef al Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie ● organizarea concursului pentru numirea procurorilor cu funcţii de execuţie din cadrul Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din justiţie. Patru membri ai plenului CSM nu pot însă participa, potrivit agendei, marți, la ședință. Potrivit Agendei CSM, procurorii Tatiana Toader, Cristian Ban și Florin Deac și ministrul Justiției, Ana Birchall, vor lipsi de la ședința de plen a CSM, motivând alte angajamente anterioare.

Loading...

4 comentarii

Aurel 19:47:41 / 07 Octombrie 2019
Este de neinteles ...

... de ce un procuror cu un CV serios , precum Adina Florea , nu-si face bocceluta si se intoarce la Constanta , in conditiile in care Sectia Speciala -infiintata de gruparea Dragnea pentru anume lucruri - este blamata si de americani si de europeni , iar magistratii romani , in mare majoritate , nu empatizeaza deloc cu mercenarii politruci de acolo . Sa vrea sa ramana la Bucuresti doar pentru a fi alaturi de iubi Deliorga , sau si pentru a fi alaturi , pana la sfarsit , de penalii din PSD-ALDE ?

Răspunde | Raportează | | |+27

Acest comentariu a fost marcat ca fiind necorespunzător de mai mult de 5 utilizatori. Drept urmare, nu poate fi afişat. Dacă totuşi doriţi să vizualizaţi conţinutul acestui comentariu, faceţi click pe acest text.

NIKU KURU săpun duru 14:56:54 / 08 Octombrie 2019
Cu mamă bețivană.

Mortii măti !!!..Nu mă abțin să te injur.javra jigodie împuțită..S.I J Este o secție specială care ar fi fost propusă de... PNL !!!!!...Da surpriza un partid de stânga face exact ce a ce ar fi trebuit să facă un partid. de dreapta ,zis LIBERAL !!!!...La noi era o secție care chipurile trebuia să ancheteze infracțiunile din JUSTIȚIE această secție era în cadrul.....DNA !!!!!..Cum putea aceea secție să-l ancheteze pe PORTOCALĂ ONEA... Cristina Tarcea... Livia Stanciu...SI alte slugi ale lui WC JOHANIS care au ÎNCĂLCAT LEGEA si au protejat mafia PDL PNL CIUMA ROȘIE ..S.I J ESTE O SECȚIE INDEPENDENTA ai cărui membri au fost aleși prin concurs si au validați de CSM .. Jigodiile PENALE ale lui WC JOHANIS au mimat lupta contra corupților , Marile dosare de corupție cu prejudiciu de miliarde de euro au fost închise .. Microsoft..EADS ....CINE SA ANCHETEZE PROCURORII LUI WC JOHANIS CARE AU DISTRUS ÎNCREDEREA ROMÂNILOR ÎN ACTUL DE JUSTIȚIE ???!!!!....CUM SE FABRICAU DOSARE PENALE ,CU MARTORI FALȘI SAU INEXISTENȚEI CU PREJUDICII FĂCUTE DIN PIX...CARE NU AU FOST RECUPERARE NICIODATĂ !!!!!...CUI II ESTE FRICA CA PROCURORII SI JUDECĂTORII CORUPȚI SA RĂSPUNDĂ IN FAȚA LEGII ???...PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS !!!!EI SÂNT CE-I CARE SUSȚIN ACESTE ABUZURIi inimaginabile într-o țară normală în UE !!!!!... PROTOCOALELE SECRETE INTERZISE PRIN LEGE .. Pușcăria pe viață pentru REPRESIUNEA NEDREPTĂ .. PDL PNL CIUMA ROȘIE nu e PNL ..

Răspunde | Raportează | | |-17
nicu duru 14:19:04 / 23 Octombrie 2019
Sluga si slugareii..

O sluga compromisa la fel ca slugile din redactie.. Placute suedeze la slugi...

Sumer 15:57:35 / 23 Octombrie 2019
Pt.Aurel

Nu este nimic de neinteles. A.Florea a fost pusa pe scaunul ala de catre partid pentru ca sa serveasca partidul,indiferent de situatie ea nu poate sa tradeze partidul care a avut incredere in ea tocmai pentru ca are radacini sanatoase,daca tradeaza partidul isi tradeaza tatal.Daca este fata desteapta cu atat mai rau pentru Romania. Pentru ca de exemplu oricat s-ar stradui V.DANCILA ea nu poate sa faca atat rau tari cat a facut A.NASTASE,amandoi pusi pe furat dar nu pe amandoi ii duce capul tot atat de departe.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1342 secunde