Prodecan de la o facultate cu prestigiu, reținut de procurori

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prodecan de la o facultate cu prestigiu, reținut de procurori

07 Iunie 2016 / 12:23 579 accesări

Dan-Florin Drugă, avocat în Baroul Iași și prodecan al Facultății de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iași, a fost reținut de procurorii DNA pentru luare de mită, alături de o altă personă, urmând ca cei doi să fie prezentați Curții de Apel Iași cu propunere de arestare preventivă.

Procurorii anticorupție din Iași l-au reținut pentru 24 de ore pe Dan-Florin Drugă, avocat în cadrul Baroului Iaşi, prodecan al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Petre Andrei” din Iaşi şi titular de curs la disciplinele Teoria Generală a Dreptului şi Drept Penal, fiind acuzat de luare de mită. Alături de acesta a fost reținut un alt bărbat, Dan Melinte, fiind acuzat de complicitate la luare de mită. Cei doi urmează să fie prezentaţi Curții de Apel Iași cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit sursei citate, la data de 06 iunie, Dan-Florin Drugă ar fi primit de la studentul respectiv de 19.000 de lei, sumă din care 3.500 lei i-ar fi dat lui Dan Melinte, cei doi fiind prinși în flagrant de procurori.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.187 secunde