Produse pentru protecția plantelor în valoare de 453.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Produse pentru protecția plantelor în valoare de 453.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Eveniment 30 Aprilie 2021 / 09:34 661 accesări

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Constanța, lucrătorii vamali și lucrători din cadrul Oficiului Fitosanitar Constanța, produse pentru protecția plantelor contrafăcute, sosite în două containere din China.

In data de 29.04.2021, în baza acțiuni comune, privind combaterea traficului ilegal de produse de protecție, s-a constituit o echipă comună formată din polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, polițiști din cadrul Inspectoratului Poliției Județene Constanța, lucrători vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanta Sud Agigea și lucrători din cadrul Oficiului Fitosanitar Constanța.

În urma controlului efectuat asupra a două containere sosite din China, cu destinația Arad, a fost descoperită cantitatea de 38.280 de litri de produse de protecție a plantelor (fungicide), produse ce prezintă suspiciuni de contrafacere.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanta învestit în cauză, sub aspectul săvârșirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate pentru produse identice ori similare, iar la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Bunurile, dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, ar fi avut valoarea totală de aproximativ 453.000 lei.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2379 secunde