Prognoza meteo: Început de săptămână cu vreme caldă şi frumoasă

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prognoza meteo: Început de săptămână cu vreme caldă şi frumoasă

Vremea 16 Septembrie 2018 / 19:30 822 accesări

Prognoza meteo 17-23 septembrie. Meteorologii anunţă o săptămână caldă şi frumoasă, cu temperaturi normale sau chiar mai ridicate faţă de normalul perioadei. În weekend însă, vremea se va răci şi vor apărea ploile.

Noaptea, vlorile termice vor fi mai scăzute decât în noaptea precedentă și se vor apropia de cele normale în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi de scurtă durată în zona Carpaților Meridionali, în Oltenia și în Muntenia. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime se vor încadra între 7 și 17 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane, spre 5 grade. În zonele joase de relief, în special din Transilvania, izolat se va semnala ceață.

LUNI:

Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice apropiate de cele normale la această dată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar cele minime între 4 grade în estul Transilvaniei și 16 grade pe litoral. Cerul va avea înnorări trecătoare, iar în zona de munte, ziua, pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. În zonele joase, dimineața și noaptea, pe suprafețe mici va fi ceață.12