PROGNOZA METEO: Mai puține precipitații, dar temperaturi încă scăzute

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

PROGNOZA METEO: Mai puține precipitații, dar temperaturi încă scăzute

Vremea 20 Aprilie 2019 / 11:14 728 accesări

ANM a actualizat previziunile pentru weekend, dar şi pentru toată săptămâna viitoare.

SÂMBĂTĂ

Cerul va avea înnorări, mai accentuate în prima parte a intervalului în sud, est și centru, iar noaptea cu precădere în jumătatea nordică a teritoriului, însă doar pe arii restrânse, temporar va ploua slab. În zona montană, la altitudini de peste 1500 m vor fi precipitații sub formă de ninsoare, dar neînsemnate cantitativ. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în vestul țării, unde se vor situa în jurul celor specifice datei, iar cele minime între -2 și 8 grade, ușor mai coborâte în depresiuni.

LA BUCUREŞTI, cerul va avea înnorări, iar în prima parte a intervalului, trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ, cerul va avea înnorări și temporar va ploua, în prima parte a intervalului local în nord și centru precum și la munte și pe arii mai restrânse în rest, în timp ce noaptea, aria ploilor va fi în restrângere spre sud-vest. În zona montană înaltă, precipitațiile vor fi sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, local și temporar cu precădere în nord-vestul, centrul și sudul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 22 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 9 grade, posibil ușor mai scăzute în depresiuni.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.2078 secunde