Prognoza vremii în Dobrogea pentru următoarele două săptămâni

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Prognoza vremii în Dobrogea pentru următoarele două săptămâni

Vremea 08 Martie 2021 / 10:06 1019 accesări


Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), în Dobrogea, în următoarele două săptămâni, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, cu ușoare creșteri în a doua perioadă a intervalului.

Intervalul de referinţă va debuta cu un regim termic diurn în general apropiat de cel climatologic specific (maxime de 5...8 grade, în medie), dar cu temperaturi mult mai scăzute în ziua de 10 martie (la amiază 2...4 grade).

În schimb nopţile vor fi reci, cu minime preponderent negative.
Creşterea de temperatură ce se va resimţi din 13 martie va determina o perioadă cu vreme mai caldă decât normal, valori diurne de 12...15 grade şi nocturne de 3...6 grade, mediat regional.

Estimările pentru ultimele zile ale intervalului indică un regim în jurul celui obişnuit în a doua decadă a lunii martie, dar cu probabilitatea unor variaţii de temperatură relativ mari de la o zi la alta.

Regimul pluviometric va fi deficitar până la mijlocul lunii martie, doar în data de 10 martie fiind de aşteptat precipitaţii locale, predominant ploi. În cea de-a doua săptămână, probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.2063 secunde