Programare creativă pentru elevii de gimnaziu

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programare creativă pentru elevii de gimnaziu
Educație 10 Octombrie 2017 / 14:40 573 accesări 0 comentarii

Concursul internaţional BEBRAS doreşte să introducă elevii de toate vârstele în domeniul gândirii computaţionale şi să îi atragă spre domeniul informatic.

Anul trecut, în cadrul competiţiei au fost înscrişi din România 11.222 de elevi şi 470 de profesori din 265 de unităţi şcolare. Competiţia, ce se desfăşoară în 40 de ţări din lume, va avea loc anul acesta între 13-17 noiembrie.

Participarea la această competiţie le oferă elevilor oportunitatea de a-şi testa abilităţile logice şi de calcul, prin intermediul diferitelor tipuri de probleme amuzante şi provocatoare în acelaşi timp. Competiţia se desfăşoră exclusiv online în cadrul fiecărei unităţi şcolare, sub supravegherea unui profesor, conform unui orar flexibil. Testele se pot susţine în limba română sau engleză. Participarea la acest concurs este gratuită pentru toţi elevii. Competiţia se desfăşoară pe 4 categorii: Benjamin (clasele V și VI), Cadet (clasele VII și VIII), Junior (clasele IX și X), Senior (clasele XI și XII). Înscrierile se desfăşoară exclusiv în perioada 2-20 octombrie 2017.

Taguri articol

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2633 secunde