Programări online pentru oficierea căsătoriilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Primăria Municipiului Constanța

Programări online pentru oficierea căsătoriilor

Social, Administrație 27 Februarie 2021 / 09:28 868 accesări
Foto: unsplash.com

Foto: unsplash.com

Pentru a veni în întâmpinarea constănţenilor care doresc să-şi unească destinele, începând de luni, 01.03.2021, Primăria Municipiului Constanța le oferă posibilitatea să se programeze pentru oficierea căsătoriilor.

În acest sens, constănțenii pot accesa site-ul https://programaridlepct.primaria-constanta.ro/casatorie/ unde se vor putea programa la data și ora dorită pentru a spune „DA“ în fața ofițerului Stării civile.

De pe același site pot afla și documentele necesare pe care trebuie să le prezinte pentru căsătorie cu 11 zile înaintea oficierii la Serviciul Stare Civilă din cadrul Direcției Locale de Evidență Persoane.

În momentul efectuării programării, cei în cauză vor primi un mesaj automat în care li se va comunica data la care trebuie să se prezinte pentru depunerea documentelor.

Menționăm că neprezentarea ambilor soți la depunerea declarației de căsătorie (cu 11 zile înaintea oficierii) duce la imposibilitatea încheierii căsătoriei.

Pentru mai multe informații puteţi apela Serviciul Stare Civilă la numărul de telefon: 0731-500128 sau adresa de mail: spclep_starecivila@primaria-constanta.ro.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1976 secunde