Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Programul casieriilor RAJA în perioada Sărbătorilor

Social 26 Decembrie 2016 / 14:26 775 accesări

SC RAJA SA aduce la cunoştinţa tuturor abonaţilor faptul că, în perioada Sărbătorilor de Crăciun și Anul Nou, dispeceratul, echipele de intervenţie, dar şi reprezentanţii societăţii care asigură buna desfăşurare a proceselor de alimentare cu apă şi preluare a apelor uzate vor lucra în program normal. Apelurile către telefoanele dispeceratului 0241/66.44.44 vor fi preluate non-stop. Echipele de intervenţie vor acţiona cu promptitudine, pentru ca toate avariile sau disfuncţionalităţile apărute în sistemul de alimentare cu apă să fie remediate în timp util, iar abonaţii societăţii să poată beneficia de serviciile noastre la parametrii optimi.

Singurul serviciu care-şi va modifica programul de lucru pentru perioada Sărbătorilor este cel al casieriilor RAJA. Astfel, abonaţilor interesaţi să-şi achite facturile la apă potabilă şi canalizare le facem cunoscut faptul că programul casieriilor RAJA va fi următorul:

• Marți - vineri, 27 - 30 decembrie: program normal;

• Sâmbătă - luni, 31 decembrie - 2 ianuarie: închis;

• Singura casierie care va fi deschisă sâmbătă, 31 decembrie 2016, va fi cea de pe strada Răscoalei 1907 din municipiul Constanța, care va avea program normal: 08.00 - 13.00.

Începând de marți, 3 ianuarie 2016, casieriile își vor relua programul normal de lucru.12