Programul de operare al zborurilor TAROM pe Aeroportul Henri Coandă nu va fi afectat

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Programul de operare al zborurilor TAROM pe Aeroportul Henri Coandă nu va fi afectat

Social 26 Septembrie 2022 / 17:12 635 accesări

Programul de operare al zborurilor TAROM pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă nu este afectat, iar Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) nu a instituit sancţiuni operatorului naţional aerian, conform unui comunicat al companiei.

"În urma informaţiilor apărute în spaţiul public în ultimele ore, conform cărora Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) ia în calcul suspendarea prestării oricăror servicii către operatorul naţional aerian, compania TAROM informează clienţii săi că o asemenea situaţie este total nerealistă, nefiind instituite sancţiuni din partea CNAB către TAROM.

Înainte de orice, cu privire la relaţia contractuală dintre TAROM şi CNAB, este foarte important să facem precizarea că TAROM se asigură prin toate mijloacele că îşi va îndeplini obligaţiile financiare, precum şi faptul că TAROM poate garanta recuperarea acestei datorii.

Deşi ultimii ani au fost extrem de dificili pentru toţi operatorii aerieni din lume (pandemia COVID), cu atât mai mult pentru o companie greu încercată aşa cum este Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române, TAROM va depune toate eforturile pentru ca obligaţiile pe care le are faţă de partenerii săi să fie onorate", se spune în comunicat.

TAROM informează pasagerii că programul de operare al zborurilor nu va fi afectat în vreun fel, neexistând vreun un motiv de îngrijorare pentru aceştia.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1419 secunde