Programul evenimentelor destinate copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul evenimentelor destinate copiilor cu ocazia zilei de 1 iunie
Divertisment 31 Mai 2018 / 14:39 1069 accesări 0 comentarii

Două zile de petrecere îi aşteaptă pe cei mici, în Piaţa Ovidiu, cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului. Deschiderea oficială are loc vineri dimineaţă de la ora 10:00 cu „Maratonul Copilăriei“, iar apoi cei mici se vor distra alături de personajele lor preferate din desenele animate.

Printre momente de muzică şi dans vor fi puse în scenă, spectacole şi piese de teatru atât vineri, cât şi sâmbătă, între orele 10:00 și 21:00.

La manifestările dedicate Zilei Copilului s-au alăturat şi Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța, Gruparea Mobilă de Jandarmi Tomis, Garda de Coastă, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea, Comandamentul Flotei şi Academia Navală „Mircea cel Bătrân“, care îi vor delecta pe prichindei cu o expoziţie a autospecialelor M.A.I, dar şi cu o prezentare a tehnicii militare şi de armament, în corturile special amenajate în acest sens.

Vor avea loc şi activităţi de prevenire desfăşurate de Direcția Generală Anticorupție, Direcția Națională Împotriva Traficului de Persoane şi Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța.

Taguri articol


Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1847 secunde