Programul evenimentelor organizate la Constanța de 1 Decembrie

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul evenimentelor organizate la Constanța de 1 Decembrie
Administrație 28 Noiembrie 2019 / 11:26 2513 accesări 0 comentarii

Primăria Municipiului Constanța, împreună cu Instituția Prefectului - Județul Constanța și Comandamentul Flotei, invită constănțenii la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României. Ca în fiecare an, evenimentele vor începe la ora 08:30 cu depuneri de coroane la Monumentului Eroilor din Primul Război Mondial din Cimitirul Central. Urmează apoi, începând cu ora 10:30, o paradă a forțelor armate. Defilarea cu tehnică specializată și plutoane de militari va avea loc pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în fața Casei de Cultură a Sindicatelor. De la ora 12:00, participanții vor avea ocazia să admire o expoziție de tehnică militară și armament, iar de la ora 17:30, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu va avea loc retragerea cu torțe a militarilor. Primăria Municipiului Constanța va oferi celor prezenți la eveniment stegulețe tricolore și baloane.

Tot duminică, 1 Decembrie, Primăria Municipiului Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, îi invită pe constănțeni, începând cu ora 11:00, la o porție de iahnie cu cârnați și la un spectacol susținut de artiști cunoscuți. Cazanele vor fierbe și grătarele vor sfârâi în mai multe locuri din Constanța: Parcul Tomis II; Piațeta Badea Cârțan - Pavilionul Pensionarilor; Zona CET - Pavilionul Pensionarilor; Parcul de la Gară; Piațeta Far. Cei care țin post nu trebuie să își facă griji, pentru că există meniu de post, precum și meniu pentru musulmani, anunță reprezentanții Primăriei Constanța.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1892 secunde