Programul IPS Teodosie în perioada 9 - 12 august

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Programul IPS Teodosie în perioada 9 - 12 august
Religie 09 August 2019 / 14:08 2823 accesări 1 comentariu
SFINȚIRE PICTURĂ LA BISERICA SCHITULUI „SF. TREIME” DIN CONSTANȚA
În această seară, de la ORA 19.00, IPS Teodosie, ArhiepiscopulTomisului, va oficia slujba de sfințire mică a apei, urmată desfințirea picturii bisericii schitului „Sfânta Treime” și de Taina Sf. Maslu.
Schitul „Sfânta Treime” este situat la marginea municipiuluiConstanța, la ieșirea de pe șoseaua Industrială, în apropiereaAutostrăzii București-Constanța.
TAINA SFÂNTULUI MASLU LA MANGALIA
Sâmbătă, 10 AUGUST, de la ORA 18.00, Înaltpreasfințitul Teodosie,Arhiepiscopul Tomisului, va oficia Taina Sfântului Maslu la biserica„Sfântul Mare Mucenic Mina” din Mangalia (Strada Emil Palade).
SFÂNTA LITURGHIE LA CATEDRALA ARHIEPISCOPALĂ
Pe data de 11 AUGUST, Biserica Ortodoxă se va afla în Duminica a 8-adupă Rusalii. Cu acest prilej, de la ORA 8.30, ierarhul nostru vasăvârși Sfânta Liturghie la Catedrala arhiepiscopală „SfințiiAp. Petru și Pavel” din Constanța și va rosti un cuvânt de învățătură despre minunea „Înmulțirii pâinilor”.
TUNDERE ÎN MONAHISM ȘI SFINȚIRE DE CHILII LA MIRCEA VODĂ
Luni, 12 AUGUST, de la ORA 18.00, IPS Teodosie va fi prezentla mănăstirea „Înălțarea Domnului” din apropierea localitățiiMircea Vodă (gară), unde va oficia slujba de tundere în monahismpentru două surori și va sfinți chiliile restaurate ale mănăstirii.
Loading...
Din aceeaşi secţiune
Vezi mai multe ştiri

1 comentariu

+++ 19:01:57 / 10 August 2019
Nnn Hu

Huolooooo !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2949 secunde