Programul PNL pentru europarlamentare - seriozitate și competență

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
RECLAMĂ - PUBLICITATE Programul PNL pentru europarlamentare - seriozitate și competență Profesioniștii care duc România în primul rând al Europei
Politică 14 Mai 2019 / 15:56 349 accesări 8 comentarii

Partidul Național Liberal și-a lansat programul politic pentru alegerile europarlamentare intitulat ”Profesioniști în Parlamentul European”. Este un program pentru o Românie cu drepturi și beneficii depline în Uniunea Europeană, un veritabil program de guvernare europeană. Oferă o viziune completă, profesionistă, în toate sectoarele importante.

Pro-european, realist și concret. ”Programul este pro-european pentru că noi, PNL, ne propunem continuarea procesului de consolidare a Uniunii Europene. Considerăm că o Românie poate fi puternică doar în cadrul unei Uniuni Europene puternice. Este realist pentru că tot ce ne-am asumat prin acest program electoral poate fi îndeplinit și știm și cum să facem asta. Un instrument esențial prin care vom îndeplini acest program este apartenența PNL la cea mai puternică familie politică din Parlamentul European - Partidul Popular European. Este un program concret pentru că propune lucruri concrete pentru toate categoriile sociale din România”, a declarat Siegfried Mureșan, candidat PNL la europarlamentare și unul dintre inițiatorii programului.

Bazat pe modele liberale de succes. Programul PNL are la bază expertiza și rezultatele de succes ale europarlamentarilor și aleșilor locali liberali în domeniul fondurilor europene. Administrațiile liberale au făcut pași majori în aducerea orașelor și comunelor lor la standarde de viață occidentale. Rareș Bogdan, candidatul din fruntea listei PNL: ”Nu poți să dezvolți o țară decât dezvoltând comunitățile locale și folosind banii europeni. Liberalii au reușit să arate acest lucru la nivel local și județean. În momentul în care românii ne vor da votul, vom arăta că experiența acestor oameni se va transpune la nivel național”.

România în care să îți placă să trăiești: buget european(2021-2027) cel puțin la nivelul celui anterior, simplificarea puternică a birocrației fondurilor comunitare; bani europeni pentru construcția sau finalizarea lucrărilor la autostrăzile Pitești-Sibiu, Comarnic-Brașov, Târgu Mureș-Iași-Ungheni, drumul expres Craiova-Pitești, șoseaua de centură a Capitalei; construcția și dotarea a trei spitale regionale până în 2024; subvenții mărite pentru agricultori la nivelul mediu din UE; dublarea fondurilor europene pentru cadastrare; conectarea tuturor orașelor la rețeaua de distribuție a gazelor până în 2024; reabilitarea termică a 500.000 de apartamente cu bani europeni; consolidarea tuturor clădirilor rezidențiale încadrate în clasa seismică I; promovarea brandurilor românești în UE; finanțarea cu bani europeni a unui program de inovare pentru IMM-uri; digitalizarea completă a administrației;

Viitor pentru copiii noștri: conectarea tuturor universităților și liceelor la internet de mare viteză, cu fonduri europene; redeschiderea școlilor de meserii după modelele de succes din Europa, inclusiv pentru domeniile digitale; 20.000 de burse Erasmus/an pentru studenții români; 40.000 de bilete de tren gratis pentru tinerii români care vor să călătorească în Europa; crearea sau aducerea la standarde europene a 10 institute de cercetare; granturi de 50.000 de euro pentru cercetare academică;

România cu drepturi egale: apărarea drepturilor cetățenilor români din țară și diaspora în toată Uniunea Europeană; aceleași standarde pentru produse și servicii în Uniunea Europeană;

Integrare sută la sută: românii să circule liber în toată Uniunea Europeană - integrarea în Spațiul Schengen, prioritate zero pentru europarlamentarii PNL; adoptarea monedei euro.

Ludovic Orban, presedintele PNL:

Pentru noi, un obiectiv fundamental este acela ca într-un timp cât mai scurt, venitul românilor să ajungă cât mai aproape de venitul mediul al Uniunii Europene, pentru că oriunde mergi, prețurile s-au aliniat cât mai aproape de nivelul european, ori noi trebuie să generăm acele politici economice, sigur fructificând toate oportunitățile și avantajele pe care le avem de pe urma statutului de membru al Uniunii Europene, pentru a asigura dezvoltarea economică care să le permită românilor să trăiască mai bine”. (P)

La comanda PNL, cod unic mandatar financiar 41190007

Loading...

8 comentarii

PDL PNL CIUMA ROȘIE 09:58:28 / 15 Mai 2019
NU VREA IN EUROPA

PDL PNL CIUMA ROȘIE vrea ca-n .... Pakistan ..UNDE DREPTURILE OMULUI SÂNT UN LUX...IAR SALARIUL ...2 EURO PE ZI !!!!.. CINE mai VOTEAZĂ cu acești minciunoși ?În frunte cu BLAGA PORCUL GUȘAT SI Sigfrid Mureșan...Au DEZINFORMAT continuu în parlament european , Ajungănd sa VOTEZE împotriva României... Cerând sancționarea României..Ei PDL PNL CIUMA ROȘIE nu mai merită nici un vot !

CT Popescu. Un babuin 12:50:08 / 15 Mai 2019
Un arici PANSAT FANATIK SPURCAT PDL PNL CIUMA ROȘIE

Un comentariu horor făcut de acest individ salubru..Un babuin un lingău benevol un pupincurist tot benevol al lui WC JOHANIS.. SPUNE ;..La mitingurile PSD de la Iași SI Galați *protestatarii * care au # în gură nu au fost VIOLENȚI !!!!..Ci chiar sânt victime !!!!!.. PENTRU că și-au fracturat poate un deget când au lovit cu pumnul autocarul in care erau manifestanții PSD !!!!!!!...E HOROR ACEST LINGĂU BABUIN ARICI PANSAT ..CT POPESCU... Într-o țară normală ACEII derbedeii huliganii erau arestații imediat... ASTA E ȚARĂ PE CARE NE-O PREGĂTEȘTE PDL PNL CIUMA ROȘIE SI WC JOHANIS..... CA-N PERIODĂ DICATURII STALINISTE ... CINE NU E CU NOI E....IMPORIVA NOASTRĂ SI TREBUIE ..ELIMINAT ..!!!!

Primar PNL cu doua fete 12:54:45 / 15 Mai 2019
Pentru PDL PNL CIUMA ROȘIE

Radu Cristian, primarul Mangaliei, a invrajbit populatia. Doar prostii si-au demolat garajele, smecherii primarului Nu. Prostilor le-a trimis si noaptea politia locala sa le bata la usa, care nu erau acasa puneau vecinii martori de instiintare. Teroare! Smecherii iti rad in fata si te fac prost ca-i ascultat de primarie. De ce nu-i deranjeaza primarul si politia locala pe cei cu garaje la Lidl gara Bl A 5; Rozelor R14; N3 bis bl G CEC bank cinematograf pescarus; Callatis MG 29.etc. De ce dom primar!? Ca-s smecheri si preteni cu tine? Pai, mai asculta cineva de-acum incolo la ce spui tu!?

Primar PNL duplicitar 13:08:18 / 15 Mai 2019
Pentru Primar PNL cu doua fete

Primarul din Mangalia, Radu Cristian demoleaza garajele doar la oamenii necajiti si neajutorati, astia din spate de la MG 29 unu-i fost director BCR, altu-i politist de frontiera, altul inspector ITM C-ta, alta angajata-n primaria Mangalia!!! etc, etc. N-are cum! Pentru fraieri e LEGE: in 24 de ore daramati sau va luati amenda de 3000 de lei! Oamenii speriati s-au executat! La smecherii astia ce LEGE aplici domn primar de nici nu se sinchisesc de Ordinul Primariei? Cat mai stam cu tigania in fata blocului si cand curatiti orasul de TOATE GARAJELE asa cum ati promis?

Primar PNL prins cu ,, Ocaua Mica" 13:16:01 / 15 Mai 2019
Pentru Primar PNL duplicitar

In Mangalia, in spatele blocurilor MG 29 si MG 31, sunt doi smecheri care si-au facut pensiuni turistice si, daca se darama garajele nici pu-lea nu mai vine la ei. Pe locatari i-au inebunit! Parcari si-asa putine ocupate de turisti din toata tara, basca chiolhanuri in curte! Don primar de Mangalia, Don Radu Cristian, daramati urgent garajele si lasati smecherii ca se descurca ei! Asta daca va doare si de amaratii carora le-ati dat 72 de ore sa-si demoleze singuri garajele in timp ce astora nici 172 de zile nu le-au fost sufficiente!!! Umblam iar cu OCAUA MICA domn primar!

Radu Cristian primar PNL 13:24:07 / 15 Mai 2019
Pentru Primar PNL cu doua fete

In Mangalia, Bld. Callatis Bl. MG 31-29, cand daramati garajele domn primar? Cat mai stam cu tigania in fata blocurilor? Jumatate din ele sunt pe post de magazii, de ani buni n-au mai intrat masini acolo! S-a umflat asfaltul de nici usile nu se mai deschid! Alte doua sunt pe post de ateliere, n-au nicio treaba cu parcarea masinilor. Domnule primar, ati spus ca veti face din Mangalia un oras frumos, civilizat, fara garaje, fara maghernite, constructii inestetice etc. Va rugam treceti la treaba si faceti ce-ati promis pentru ca Mangalia sa arate ca un oras European nu unul balcanic ca acum.

Titlul corect 14:07:30 / 15 Mai 2019
..RADU CRISTIAN PRIMAR PDL PNL CIUMA ROȘIE

Asta e denumirea partidului lui WC JOHANIS .. PDL PNL CIUMA ROȘIE..

David 12:06:32 / 19 Mai 2019
Da , asa este !

Liberalii sunt profesionisti desavarsiti . Perfecti ! Cunosc metode si mijloace diverse , chiar mai bine uneori decat cei de la PSD , in stiinta si strategia furtului din banii publici . Ei au dus pe culmile artei , devenind prestidigitatori supremi , mai ales in timpul Aliantei DA , cand au furat cu ambele maini si cu picioarele si cu limba si cu dintii , ca niste apucati , cu disperare , de parca venea sfarsitul lumii ... Dar , cel mai mult si mai temeinic , mai linistit , mai scrupulos , desteptii si competentii si frumosii PNL-isti , au furat pe timpul USL-ului , cand impreuna cu cei de la PSD au facut cascaval din tara si au impartit-o frateste . Ca , au ajuns in opozitie si nu mai puteau desvarsi Opera magna , cei mai parsivi si mai venali liberali , s-au transformat peste noapte si rapid in ceea ce este pecinginea ALDE - ca sa fure la infinit din ce a mai ramas din biata tara ... Marlani si haimanale !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2504 secunde