Programul Rabla pentru electrocasnice începe în 14 mai

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Programul Rabla pentru electrocasnice începe în 14 mai

Social 07 Mai 2021 / 09:29 692 accesări

Ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat că în 14 mai începe "Rabla pentru electrocasnice", primele produse care intră în program fiind maşinile de spălat rufe sau vase, frigiderele şi uscătoarele de rufe.

Prin acest program se vor putea achiziţiona inclusiv laptopuri şi tablete.

"Regula de bază este, în primul rând, să subvenţionăm schimbarea aparaturii electrocasnice care consumă cel mai mult în casă: frigiderul, maşina de spălat rufe, maşina de uscat rufe. Sunt cele cu care pornim.

Prima săptămână o să fie de înscriere, de înregistrare în sistem pentru toţi cetăţenii care doresc să participe în program după care, la o săptămână, porneşte partea programului pe cele trei: maşini de spălat rufe, trebuie să menţionez că sunt şi maşinile de spălat vase, uscat rufe şi frigidere. După care venim cu partea de laptop, tabletă şi televizoare.

Alocăm sume pentru fiecare componentă separat, astfel încât să nu ne trezim cum s-a trezit ministerul acum doi ani, cred, că 40% sau 60% din bani se duc pe televizoare”, a declarat ministrul Mediului, la Digi 24.

Până acum, Programul Rabla pentru electrocasnice a fost amânat de mai multe ori, recent fiind anunțată lansarea la final de aprilie.Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1903 secunde