Programul SPIT în perioada sărbătorilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa

Programul SPIT în perioada sărbătorilor

Administrație 21 Decembrie 2020 / 15:33 607 accesări

Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa informează contribuabilii că în perioada 23 decembrie 2020 – 04 ianuarie 2021 activitatea instituţiei este suspendată pentru realizarea de activități specifice închiderii/deschiderii de an fiscal.

Marți, 22 decembrie 2020, este ultima zi de lucru cu publicul în care constănțenii se pot adresaghișeelor agențiilor SPIT Constanța.

Pe site-ul instituției,www.spit-ct.ro, contribuabilii au la dispoziție în perioada suspendării activității cu publicul la ghișeele agențiilor fiscale, secțiunea plată amenzi/alte taxe/ fără autentificare, pentru achitarea amenzilor, tramei stradale sau pentru plata altor taxe care nu necesită autentificare.

Începând cu data de 04 ianuarie 2021, vor fi reluate toate operațiunile fiscale, atât în cadrul agențiilor, cât și cele disponibile pe site-ul instituției.

Pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța recomandă contribuabililor să evite deplasarea la ghișeele instituției și să utilizeze serviciile online.

Dacă totuși nu aveți posibilitatea să utilizați serviciile online puse la dispoziție de Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța, vă reamintim că accesul în sediile SPIT se face cu respectarea tuturor normelor în vigoare: purtarea obligatorie a măştii, termoscanarea şi igienizarea mâinilor.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1728 secunde