Proiect al Bibliotecii Județene Constanța, dedicat copiilor refugiați din Ucraina

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Proiect al Bibliotecii Județene Constanța, dedicat copiilor refugiați din Ucraina

Social 12 Mai 2022 / 07:29 527 accesări

Printre numeroasele exemple de solidaritate față de refugiații din Ucraina care își caută un loc și un rost la noi în țară, se numără și proiectul „Facem bine prin povești", inițiat de Biblioteca Județeană „Ioan N. Roman" Constanța, în parteneriat cu asociația „Spune-mi o poveste pentru suflet" din București.

Primul eveniment din cadrul proiectului va avea loc joi, 19 mai 2022, de la ora 17:30, la Biblioteca Județeană Constanța (Strada Mircea cel Bătrân, nr. 104A), Sala referințe generale, și va fi unatelier interactiv susținut de scriitoarea și ilustratoarea Veronica Iani. Aceasta le va prezenta copiilor cea mai recentă carte a sa, „Inimă de aur".

Activitatea va beneficia de traducerea doamnei Dorina Popescu, mama a trei copii și jurnalistă.

Participanții vor putea interacționa cu personajele povestirii, într-un mod inedit. Lectura cărții va fi însoțită de o scenetă în care personajele vor prinde viață, cu ajutorul a trei iubitoare de povești, bibliotecare în cadrul Bibliotecii Județene Constanța.

Atelierul va cuprinde numeroase momente ludice, care vor culmina cu o vânătoare de comori.

Pentru mai multe informații în limba română ne puteți scrie sau suna la 0724829154.

Pentru mai multe informații în limba rusă ne puteți scrie sau suna la +38063 240 41 09 (WhatsApp, Viber, Telegram).Ştiri recomandate

12
Pagina a fost generata in 0.1362 secunde