Proiect cultural: A treia ediție a Folk Fest Remember Costinești

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Proiect cultural: A treia ediție a Folk Fest Remember Costinești

Divertisment 04 Iunie 2019 / 15:55 1164 accesări

Cea de a III-a ediție a festivalului de la Costinești - Folk Fest Remember Costinești - se desfășoară în zilele de 17 și 18 august 2019, la Teatrul de Vară din Costinești.

Vor urca pe scenă: Mircea Vintilă, Ducu Bertzi & Friends, Vasile Șeicaru, Adi Beznă, Alina Manole, Trupa Spam, After Party: Folk & Rock Company(17 august); Semnal M, Mircea Baniciu, Ada Milea, Ilie Stepan & Horea Crișovan, Țapinarii, After Party: Folk Frate!(18 august).

Folk Fest Remember Costinești reprezintă un proiect cultural ce are ca obiectiv principal aducerea în prezent a anilor de glorie ai Stațiunii Tineretului, locul de rezidență al celor mai îndrăgiți artiști din România. Anii ’70-’80 au construit în acest spațiu emblematic o istorie culturală pe care nu o putem uita și pe care, cu ajutorul publicului, dorim să o păstrăm vie pentru generațiile ce vor urma.

Folk Fest Remember Costinești vă propune, așadar, două zile în care vor urca pe scenă unii dintre cei mai frumoși oameni ai artei muzicale din România. Amfitrionul evenimentului este Andrei Partoș - jurnalist și excepțional om de radio, personalitate reprezentativă a Costineștiului de altădată.

Folk Fest Remember Costinești este un proiect susținut de Primăria Comunei Costinești în colaborare cu Asociația Creative Life și Doors Club Constanța/ White Horse Costinești.

Accesul la festival se face începând cu ora 18:45, urmând ca trupele să urce pe scenă de la ora 19:30.

Facebook event:https://www.facebook.com/events/893351351014581/

Prețul unui abonament este 50 de lei. Abonamentele în format electronic se găsesc pewww.iabilet.ro.

https://www.iabilet.ro/bilete-folk-fest-remember-costinesti-editia-a-iii-a-43357/?q=folk

Info: 0766057078 sau 0763661622.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Diverta, Cărturești, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag, Casa de Balet și pe terminalele Selfpay. Online, puteti plăti cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange, ori ramburs prin Fan Courier, oriunde în țară.12
Pagina a fost generata in 0.1445 secunde