Proiect internațional la Medgidia: Erasmus+, ”Skills for life”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Proiect internațional la Medgidia: Erasmus+, ”Skills for life”
Educație 13 Martie 2018 / 09:55 555 accesări 0 comentarii

Liceul Teoretic ”Nicolae Bălcescu” din Medgidia a avut bucuria să primească delegațiile de elevi și profesori din Franța, Germania și Polonia în cadrul primei întâlniri transnaționale a proiectului Erasmus+ ”Skills for life”.

După deschiderea oficială, elevii au participat la exerciții de spargere a gheții, reușind astfel să se cunoasă și să se împrietenească mult mai rapid.

Fiecare țară participantă și-a prezentat instituția de învățământ, localitatea și țara de proveniență. Astfel, elevii au reușit să înțeleagă obiceiurile și cultura fiecărei țări participante în proiect.

Elevii implicați în proiect s-au deplasat la Constanța unde au vizitat centrul vechi și au reușit să se cunoască mult mai bine în grupele internaționale participante la jocurile de tip ”escape room”.

Prin activităţile internaţionale derulate în cadrul proiectului “Skills for life” sunt urmărite câteva obiective importante pentru formarea tinerilor europeni: formarea şi dezvoltarea abilităţilor necesare tinerilor în viaţa personală şi profesională; dezvoltarea competenţelor cross-curriculare relevante pentru viaţă şi profesie; sprijinirea participanţilor în înţelegerea cerinţelor de pe piaţa muncii şi orientarea lor şcolară şi profesională; îndrumarea participanţilor pentru a devein cetăţeni mai buni şi de a contribui la dezvoltarea comunităţii şi a societăţii în care trăiesc; dezvoltarea de noi metode de predare-învăţare şi realizarea unor activităţi de instruire atractive pentru tineri.

Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1775 secunde