Proiectul „Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Cumpăna

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Proiectul „Campionii României în școală, liceu și universitate”, la Cumpăna
Sport 22 Noiembrie 2018 / 15:18 244 accesări 0 comentarii

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța, în parteneriat cu Primăria Cumpăna și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, a continuat acțiunile din cadrul programului național lansat de catre Ministerul Tineretului și Sportului intitulat „Campionii României în școală, liceu si universitate”, iar joi evenimentul s-a desfășurat la Liceul Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din localitatea Cumpăna .

Invitați au fost baschetbaliștii de la BC Athletic Constanța, însoțiți de antrenorul principal Alexandru Olteanu și de team-managerul Andrei Talpeș, care au fost primiți cu căldură de elevii liceului și de sportivii și antrenorii de la CS Victoria Cumpăna. Primarul Mariana Gâju și directorul sportiv al Clubului Sportiv Victoria Cumpăna, Ion Răuță, au fost și ei prezenți la sala de sport a liceului, alături de elevi, iar din partea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța au participat directorul executiv Mariana Solomon și consilierul Alexandru Negraru. Întreaga acțiune a beneficiat de sprijinul conducerii Liceului Tehnologic „Nicolae Dumitrescu” din Cumpăna, în special a directorului adjunct Daniela Cristea și a profesorului de educație fizică și sport Nicolae Dinculescu.

Obiectivul principal al acestui program este creșterea gradului de participare activă și sistematică a copiilor din școli, licee și universitati la activitățile sportive, promovarea valorilor sportului ca mijloc de îmbunătățire a stării de sănătate, a condiției fizice și psihice, contribuind la îmbunătățirea calității vieții.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1359 secunde