Proiectul depus de Chelsea privind construirea unui nou stadion, acceptat de primarul Londrei

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Fotbal / Premier League

Proiectul depus de Chelsea privind construirea unui nou stadion, acceptat de primarul Londrei

Sport 06 Martie 2017 / 15:17 348 accesări
„Stamford Bridge”, la momentul actual

„Stamford Bridge”, la momentul actual

Clubul Chelsea Londra a anunţat luni, prin intermediul site-ului oficial, că a primit acceptul primarului Londrei, Sadiq Khan, în ceea ce priveşte construirea noului stadion, al cărui preţ se va ridica la 500 de milioane de lire sterline (578 de milioane de euro).

„Londra este unul dintre cele mai puternice oraşe la nivel sportiv şi sunt încântat că în curând vom avea încă un stadion în capitală. Sunt convins că noul stadion va fi o adevărată bijuterie şi va atrage spectatori din întreaga lume”, a declarat primarul Londrei, Sadiq Khan, citat de „Sky Sports”.

Conform „Sky Sports”, noul stadion va avea o capacitate de 60.000 de locuri, cu aproape 20.000 mai mult decât actuala arenă, şi va fi terminat înainte de startul sezonului 2021-2022. Echipa Chelsea Londra va fi nevoită, astfel, să îşi găsească un alt stadion pe care să evolueze pe teren propriu în următoarele trei sezoane.

Actualul „Stamford Bridge” a fost construit în 1876 şi a suferit două renovări, la începutul, respectiv sfârşitul secolului trecut. Actuala capacitate a arenei este de 41.490 de locuri.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1717 secunde