​Proiectul lui Liviu Dragnea privind reducerea TVA a primit raport favorabil

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
În Comisia de buget a Camerei Deputaţilor ​Proiectul lui Liviu Dragnea privind reducerea TVA a primit raport favorabil
Politică, Economie 03 Septembrie 2019 / 18:50 298 accesări 1 comentariu

Comisia de buget a Camerei Deputaţilor a dat, marţi, raport de admitere asupra proiectului de lege iniţiat de Liviu Dragnea, care prevede unele facilităţi în domeniul TVA. Proiectul de lege, care prevede aplicarea unor facilităţi fiscale în ceea ce priveşte TVA pentru micii întreprinzători, a primit raport favorabil din partea Comisiei de buget, finanţe şi bănci a Camerei Deputaţilor cu amendamentele respinse şi admise de aceasta, existând o abţinere din partea deputatului USR Cosette Chichirău. Proiectul de lege a fost asumat de toată Comisia de buget, finanţe şi bănci, cu excepţia deputatului USR Cosette Chichirău. Astfel, iniţiativa legislativă prevede reducerea TVA de la 9 la 5% pentru „îngrăşăminte, fertilizatori naturali şi pesticide utilizate în agricultură, seminţe şi alte produse destinate însămânţării sau plantării, precum şi pentru prestările de servicii de tipul celor specifice utilizate în sectorul agricol, prevăzute prin ordin comun al ministrului Finanţelor Publice şi ministrului Agriculturii”. Această reducere a TVA urmează să fie aplicată începând cu 1 ianuarie 2020. Senatul a adoptat iniţiativa pe 20 iunie 2017. Camera Deputaţilor urmează să voteze raportul de admitere al Comisiei de buget, în calitate de for decizional.

Loading...

1 comentariu

Patrioții la PUȘCĂRIE... 22:38:46 / 04 Septembrie 2019
TRĂDĂTORII .. PREȘEDINTE.!!!

. Aviz armatorilor !!!..Care mai faceți că Dragnea (sa propuneți astfel de proiecte de lege ,care să aducă bunăstarea poporului ) la .... PUȘCĂRIE .

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2063 secunde