Proiectul PNL prin care săptămâna de lucru va avea 6 zile, ”o gogomănie”

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Proiectul PNL prin care săptămâna de lucru va avea 6 zile, ”o gogomănie”
Social, Politică 05 Septembrie 2019 / 18:30 433 accesări 1 comentariu
Ministrul Muncii, Marius Budăi: „Opoziţia trebuie să înceteze să mai intoxice spaţiul public cu gogoşi necoapte“

Ministrul Muncii, Marius Budăi: „Opoziţia trebuie să înceteze să mai intoxice spaţiul public cu gogoşi necoapte“

Ministrul Muncii, Marius Budăi a catalogat drept „o gogomănie” proiectului liberalilor prin care săptămâna de lucru va avea şase zile, precizând că este „o măsură absurdă şi nedospită” care dă România înapoi cu treizeci de ani. „Dacă ieri tăiau vouchere de vacanţă şi salarii, astăzi, ultima gogomănie a peneliştilor este proiectul care vrea să reintroducă săptămâna de lucru de 6 zile, pe care cei mai maturi o ţinem minte - şi nu cu plăcere, de pe vremea cealaltă. Această măsură absurdă şi nedospită nu numai că ne dă înapoi cu treizeci de ani, dar ne şi decuplează de Europa, de civilizaţie şi de politicile moderne care urmăresc creşterea eficienţei şi productivităţii muncii. În timp ce în Europa se reduce timpul de lucru la sub 40 de ore pe săptămână, peneliştii vor să spargă norma la hectar chemând oamenii la muncă sâmbătă. Halal partid <<pro-european>>! Ce este şi mai trist de atât este faptul că deputaţii care au iniţiat acest proiect de lege încearcă să îl legitimeze în spaţiul public prin tot felul de şiretlicuri şi mistificări. Noroc că minciuna are picioare scurte!”, a scris Marius Budăi, joi pe pagina sa de Facebook. Social-democratul a adăugat că opoziţia trebuie să înceteze să mai intoxice spaţiul public cu „gogoşi necoapte”.

Loading...

1 comentariu

NIKU KURU săpun duru 16:31:04 / 06 Septembrie 2019
Scalv PDL ist

Nu e de vină nici un PDL ist..!!!!..De vina sânt ce-i din teapa lui NIKU KURU săpun duru care încă nu știu că PNL nu mai este PNL de când s-au "unuificat " cu mafioții lui Petrov .Ce nu a reușit comunismului în 50 de ani ,SA DISTRUGĂ MARELE PARTID LIBERAL ISTORIC PNL ,a reușit PETROV ,cel care și-a băgat cu japca mafioții in frunte cu BLAGA in PNL reușind să scoată PNL din familia Liberlalior europenii schimbând doctrina LIBERALĂ cu ce-a BASISTA de AUSTERITATE ( pt popor si prosperitate pt clica mafiotă PDL PNL CIUMA ROȘIE ).. Încă de acum 3 ani când PSD a câștigat ALEGERILE din. 2016 WC JOHANIS SI Clica lui mafiotă au spus că Programul de guvernare al PSD nu poate fi pus în aplicare ,că nu sânt BANII PT SALARII SI PENSII MĂRITE ....MINCIUNII PDL ISTE CARE S-AU DOVEDIT NEREALE .. GUVERNAREA PSD ȘI ALDE ADUCÂND PROSPERITATEA MULT AȘTEAPTĂ DE 30 DE ANI ... MINȚIND CA GUVERNUL NU ARE BANII PT SALARII SI PENSII ,PDL ISTII PREGĂTESC TĂIERII DE SALARII SI PENSII ,BANII CARE O DATĂ TĂIAȚI VOR INTRA IN BUZUNARELE LOR ALE BARONILOR PDL ISTI .,ASA CUM AU FĂCUT IN 2010 PDL ISTIII BASIȘTII ACUM .....PNL !!!!!!!!

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2706 secunde