„Promoție“ la motorina din cisternă! 3,5 lei/litru?!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
„Promoție“ la motorina din cisternă! 3,5 lei/litru?!
Eveniment 11 Ianuarie 2018 / 12:35 4186 accesări 4 comentarii

Un echipaj de jandarmerie a susprins trei persoane în timp ce sustrăgeau motorină din rezervoarele unui autotren-cisternă. Marţi, 10 ianuarie, în jurul orei 18.30, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile Constanţa care se deplasa la o misiune în sprijinul I.J.J. Brăila, a observat şi a surprins într-o parcare aflată la aproximativ un kilometru de localitatea Victoria, jud. Brăila, trei persoane care sustrăgeau motorină dintr-un autotren-cisternă înmatriculat în Republica Moldova.

La vederea echipajului, două dintre persoane au fugit în direcţia unui autoturism Opel Astra Caravan parcat în apropierea tir-ului - cisternă. Au fost somate şi s-au oprit. Cea de-a treia persoană, şoferul tir-ului era cocoţat pe cisternă şi cu ajutorul unui furtun, transfera motorină dintr-un rezervor desigilat, în bidoanele aflate jos. La faţa locului, lângă cisternă şi în portbagajul autoturismului, jandarmii au găsit 16 bidoane din plastic, de 20 de litri, din care şapte bidoane pline şi unul pe jumătate, cu motorină. Asupra celor două persoane şi în autoturism, a mai fost găsită şi suma de 1.220 ron. Cei doi au declarat că au stabilit şi au „bătut palma” cu şoferul cisternei, pentru un preţ de 3,5 lei/litru de motorină.

Au fost întocmite actele de sesizare pentru fapta de furt. Actele, cele trei persoane cu vârste cuprinse între 20-50 ani şi bidoanele, au fost predate la sediul Postului de Poliţie Berteştii de Jos, pentru continuarea cercetărilor.

Taguri articol
loading...

4 comentarii

Tuto tonio 16:16:39 / 11 Ianuarie 2018
Confiscarea ,,promoției"

Iar motorina confiscată unde ajunge? Că ei doar sa confiște dar recuperarea cum se ajunge la proprietar?

Mihai 23:54:15 / 11 Ianuarie 2018
Comentariu

Ba ai naibii jandarmi infecti..lasati ma oameni in pace..macar asa foloseau ei..asa furati voi dati.va naiba de jeguri infecte..

Onelian 08:21:14 / 12 Ianuarie 2018
Furtul de motorină

La noi in România furtul de motorină e un sport national unde se lucrează cu utilaje pe combustibil se fură in draci.

NR.1 12:13:35 / 12 Ianuarie 2018
Recrutam persoane

Recrutam imediat moderatori anunturi.Primiti plata pentru fiecare anunt moderat Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea lor in sistem.Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul.Cereti detalii la adresa de email : lucicamiron12@gmail.com

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2005 secunde