Protejează-ți buzunarul! Campanie europeană de prevenire a furturilor

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protejează-ți buzunarul! Campanie europeană de prevenire a furturilor
Eveniment 14 Iunie 2018 / 15:51 445 accesări 0 comentarii

Poliția Română a lansat alături de alte 24 de state, campania „Protect your Pocket“, dat fiind faptul că cei care frecventează locuri aglomerate, precum concerte, spectacole, festivaluri sau mijloace de transport în comun sunt mereu expuși riscului de a fi buzunăriți.

Campania este inițiată de către EUCPN (European Crime Prevention Network) din cadrul Comisiei Europene, iar printre statele partenere amintim Norvegia, Suedia, Marea Britanie, Belgia, Franța și Austria.

Polițiștii constănțeni recomandă cetățenilor să manifeste atenție sporită asupra lucrurilor personale, atunci când participă la diverse manifestații/adunări publice, precum și în timpul deplasării în locuri aglomerate sau pe plajele litoralului românesc.

Oamenii sunt sfătuiți să nu poarte bani sau alte valori în buzunarele laterale ale hainelor, iar dacă se simt înconjurați de persoane cu un comportament suspect și să solicite ajutorul polițiștilor.

Scopul proiectului este conştientizarea populaţiei cu privire la măsurile de autoprotecţie ce trebuie adoptate pentru a preveni furturile din buzunare

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.

Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.1744 secunde