Protest în fața Tribunalului Constanța!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protest în fața Tribunalului Constanța!
Eveniment 21 Aprilie 2016 / 11:11 2916 accesări 4 comentarii

35 de oameni au protestat joi dimineață în fața Palatului de Justiție din Constanța. Manifestația a fost condusă de avocatul Vasile Dumitru, membru al Baroului București. Oamenii au afișat mai multe pancarte pe care se putea citi „A venit scadența hoților'', „Stop abuzurilor și corupției'', „Asanarea justiției, răspunderea magistraților" sau „Secția de combatere a corupției din rândul magistraților''. Concret, cei care au participat la acest miting sunt oameni care provin din toate colțurile județului Constanța. Aceștia susțin că au fost victimele unor decizii eronate ori răuvoitoare ale magistraților. Liderul protestatarilor, Vasile Dumitru, spune că mulți dintre cei prezenți la miting sunt clienți pe care el i-a reprezentat în instanță.

„Aici se află clienții mei, victimele actelor de justiție. Avem probe, cu toții sunt nemulțumiți de modul în care au fost judecate dosarele lor. Adunarea noastră publică a adus laolaltă oameni din Năvodari, Eforie Nord, Agigea, dar și din județul Tulcea", a declarat avocatul. „Eu locuiesc în Eforie Nord. Din 2006 tot îmi pierd timpul prin instanțe. De atunci mă judec cu Primăria Eforie pentru un teren de acces. Mai exact, ca să înțelegeți, eu am o casă și în fața ei este un teren, o fâșie, o suprafață mică pe care eu trebuie să merg ca să intru la mine în casă. Am cerut dreptul de la Primărie ca să mă pot folosi de acest teren de acces, pentru că nu pot altfel decât să iau avionul și să zbor ca să intru în casă. Dar Primăria nu mi l-a dat în folosință. Este imposibil ca de ani întregi să nu se facă dreptate în acest caz, să nu se dea o decizie într-un fel sau altul", a declarat Ștefan Condei, unul dintre cei 35 de protestatari.

Timp de două ore, oamenii au scandat neîncetat și i-au întâmpinat cu lozinci pe judecătorii și avocații care intrau în Palatul de Justiție. Protestatarii au cerut aviz de la Primăria Constanța pentru a picheta și sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA) - Serviciul Teritorial Constanța, dar și Parchetul Curții de Apel Constanța. Însă, în cele din urmă, au primit doar dreptul de a manifesta în fața Tribunalului. Oamenii nu s-au lăsat bătuți. Câțiva dintre ei au mers să depună petiții la sediul DNA și la Parchetul Curții de Apel.

Citește și:

Protest al unei case de amanet în faţa Parchetului! Acuzaţii la adresa Poliţiei!

Loading...

4 comentarii

Hasotti sau Deliorga Cristi. 14:53:09 / 21 Aprilie 2016
Protest

Cetateni au dreptate,ca nimeni nu verifica Mafia din Justitia constanteana,sa vedeti cati mari hotii de performanta se gasec acolo,cred ca si T.Basescu a contribuit la punerea temeliei.

Florin 17:48:16 / 21 Aprilie 2016
Procurorii constanteni cati judecatori au anchetat ?

Ca sa fie actul de justitie corect ar trebui pe fata spus si facut: notarii, procurorii si judecatorii sa fie monitorizati, urmariti si inregistrati permanent, si atunci justitia ar fi corecta. Urmarea: ar dispare coruptia de la toate nivelurile. Chiar nu intelegeti ?

albu m 19:29:58 / 21 Aprilie 2016
litigii

daca terenul este proprietate de stat atunci trebuie cumparat, cei cu bani vesnic cer drepturi nemeritate.

av. Vasile Dumitru 20:18:02 / 12 Mai 2016
Magistrati corupti de sistemul politic !

Deliorga este '' capul limpede al sistemului'' juridic partial corupt, asa este vazut de comunitatea constanteana! Individul si -a plantat oameni la DNA Constanta la PCA Constanta si zburda inca .... are cateva dosare penale .... dar stim si noi ca '' ulciorul nu merge de multe ori la apa'' !

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Pagina a fost generata in 0.2341 secunde