Protest la Cotroceni. Manifestanţii cer demisia lui Iohannis şi eliberarea lui Dragnea

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protest la Cotroceni. Manifestanţii cer demisia lui Iohannis şi eliberarea lui Dragnea
Politică 16 Iunie 2019 / 14:40 674 accesări 7 comentarii

Un protest are loc, la ora transmiterii ştirii, la Palatul Cotrceni, câteva zeci de persoane solicitând demisia preşedintelui Klaus Iohannis, dar şi eliberarea din închisoare a fostului preşedinte PSD Liviu Dragnea.

Manifestanţii scandează împotriva preşedintelui Klaus Iohannis şi vor eliberarea fostului preşedinte PSD, Liviu Dragnea, din penitenciar.

Ei au adus pancarte cu mesaje precum "Şi eu sunt Liviu Dragnea", "Jos statul paralel" sau "Liviu. Deţinut politic. Libertate", susţinând că fostul lider social democrat este deţinut politic.

Unii dintre protestatari au steaguri tricolore.

Manifestaţia a fost organizată pe reţelele de socializare, sub titlul ”Demisia Iohannis! Dragnea în libertate! Apel la Patriotism!”.

"Doar pentru patrioţii adevăraţi !!!!!!!!! Nu degeaba s-au luptat stamosii noştrii pentru ţară începând de la cei mai mari domnitori până la Liviu Dragnea! libertateeee Liviu Dragnea!!!! Jos Iohannis trădătorul/impostorul/dictatorul!!! Haideţi să strângem rândurile şi să îi arătăm sasului că nu îi aparţin aceste meleaguri şi nu îi dăm voie să ne rupă ţară!!!!!!!!", au transmis organizatorii pe pagina evenimentului.

Loading...

7 comentarii

Ion 23:45:13 / 16 Iunie 2019
Alo jandarmeria

De ce nu sunt jandarmii înarmați? De ce nu sunt dube? Câte amenzi au fost date pentru acest protest neautorizat? De ce toți asistați sociali nu sunt trimiși la munca? De ce de ce? DOAR PSD ȘTIE!! IOHANIS CHIAR EȘTI PROST EU PUNEAM CÂINII PE EI!!

Ion 07:26:32 / 17 Iunie 2019
Degeaba

Degeaba au luptat străbunii noștri, ca sa apere aceste pământuri. Pentru ca clasa politică le-au vândut. de la gazele si petrolul din marea neagra până la pădurile din munții Carpați .si sclavii ii face eroi pe spagari si vânzători de țară

Sumer 18:02:59 / 17 Iunie 2019
Pt.Adrian

Bine ma PSDistule ca v-a dus pe voi capul la furat.Cum sa aperi ma un om care s-a folosit de partid din ianuarie 2017 pana la 26 mai 2019 doar pentru a ocoli legea.Tteziti-va ma PSDistilor ca nu i-a vrut nimeni raul lui Dragnea nici U.E nici S.U.A.nici SORÖS nici statul paralel sau alti fluturi care va zboara voua prin cap.Condamnarea asta nu e nimic in comparatie cu dosarul TELDRUM.

Răspunde | Raportează | | |+11
LIVIU DRAGNEA... 18:52:40 / 17 Iunie 2019
..."Coruptul Nr 1 al....

Nu se POATE...Un om a fost demonizat , pentru simplul fapt că nu putea fi învins democratic la alegeri.... CONDAMNAREA sa este o pildă celor care vor mai vrea sa schimbe LEGILE JUSTIȚIEI ... LEGILE lui ..... Traian ... Makovei.. LEGII in urma cărora STATUL român a pierdut milioane de euro. datorita "greșelilor " unor procurorii DNA.. Greșeli pentru care LIVIU DRAGNEA a luat decizia de a înființa o SECȚIE PENTRU INVESTIGAREA MAGISTRTILOR ...A FOST bine ?... Când aceste secție tu se afla in cadrul.... DNA !!!!..Putea aceae sectie sa investigheze pe .... Portocală ?...Da ce-i care au SEMNAT PROTOCOLAE SECRETE INTERZISE prin lege între SRI ȘI JUSTIȚIE ... PROTOCOALE care au dat PUTERE securiștilor să facă .... DOSARE PENALE !!!!... ȘTIE SUMMERE că aceste mizerii se întâmplau numai în statele unde e .... DICATURA ?.. LIVIU DRAGNEA sa opus...SI. Primit.....Ce mare acte de corupție a făcut LIVIU DRAGNEA ?... Când altul ,prin meditații și-a însușit ....6 case....?!. Știe SUMMER că 2 case au fost pierdute în instanță ....????..Pt furt cu ACTE FALSE ???.... Acum PDL SI USR cere desființarea secției pentru INVESTIGAREA MAGISTRTILOR .!!!!!... Cine ii mai oprește pe PORTOCALĂ ...?.... SUMMER .!

Răspunde | Raportează | | |-13
SUMMER PDL ist 19:10:57 / 17 Iunie 2019
... FANATIK.

Știe summer că JUSTIȚIA a devenit o coadă de TOPOR in mână lui WC.?. Stirt summer că în mandatul lui WC cu CIOLOS prim ministru s-au schimbat PROTOCOLAE SECRETE INTERZISE prin lege ÎNTRE SRI ȘI JUSTIȚIE...O crimă care sa produs la adresa justiției ....Stirt Summer , FANATIK SPURCAT PDL ,că tot CIOLOS a schimbat PESTE 100 de Articole din codul PENAL prin .... OUG..?...Iar acumi , WC ne cere să mergem la REFERNDUM sa INTERZICEM ...PSD ȘI ALDE DE A DA OUG PE JUSTIȚIE !!!!.. NOI PDL PNL CIUMA ROȘIE sau USR putem... NUMAI Noi .. LEGII MAFIOTE create de un DICATOR care AZI se adeverește că e colaborator turnător al FOSTEI SECURITĂȚI.!!!..SI LEGILE lui sânt apărate mai ceva ca NOUL TESTAMENT ... Liviu Dragnea sa zică mersi că nu a fost aruncat în brațele #rezizt ...Am devenit un stat în care LEGEA nu e egală PENTRU toți

Nelu FANATIK PDL 09:59:15 / 18 Iunie 2019
Pe cine nu lași...

DEMISIA lui wc trebuia cerută din 2016.. Când PSD ȘI ALDE au zdrobit PDL uL lui WC... Cât adevăr e in vorba romanului...Pe cineva nu lași să moară nu te lasă să trăiești ...Ce tupeu de idiot sa ceară REFERNDUM pe JUSTIȚIE ? Care justiție ? Ce-a cu PROTOCOLAE..cu portocale ..?..A FOST ușor de manipulat un electorat format din. Bețivii drogații sau KURVE cu o astfel de temă... Ce-i enumerații neavând acces la presa liberă ,fiind astfel ușor indobidociti că PSD vrea sa subjuge JUSTIȚIA....E tocmai VICEVERSA in realitate.. Hoții strigă hoții !!!.. PDL lui wc

Sumer 15:01:32 / 21 Iunie 2019
Pt.PSDisti

Sa traiasca UNIUNEA EUROPEANA. S.U.A. LAURA CODRUTA KÖVRSI. KLAUS JOHANIS diaspora romaneascu Romania si toti romani.

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.8715 secunde