Protest la Ministerul Mediului. Angajații cer salarii mai mari

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...

Protest la Ministerul Mediului. Angajații cer salarii mai mari

13 Aprilie 2016 / 13:50 518 accesări

Zeci de angajați ai Ministerului Mediului și instituțiilor din subordine protestează, miercuri la prânz, în fața instituției, nemulțumiți de salariile mici.

Câteva zeci de persoane participă la protestul spontan din fața Ministerului Mediului, angajații fiind nemulțumiți că salariile nu au mai fost majorate de mulți ani. În plus, protestatarii acuză că veniturile lor sunt mai mici în comparație cu salariile din alte ministere.

“De ani de zile nu mai suntem băgați în seamă. Avem colegi care ridică săli în picioare la Bruxelles și nu au bani de cartele de metrou. Un consilier superior, cu 9 ani de experiență, câștigă 953 de lei pe lună”, a declarat unul dintre protestatari.

Angajații solicită și demisia ministrului Mediului, pe motiv că acesta s-a opus majorărilor salariale, susținând că nu există bani pentru creșterea veniturilor în domeniul protecției mediului. “Am făcut 53 de adrese ministrului, proiecte pentru remedierea situației și ministrul ne-a tratat cu dispreț”, a mai spus un protestatar.

Taguri articol


12
Pagina a fost generata in 0.1896 secunde