Protest la Prefectura Constanța! Vezi când și de ce ies oamenii în stradă!

Nu ai găsit subiectul dorit?
Foloseşte căutarea ...
Protest la Prefectura Constanța! Vezi când și de ce ies oamenii în stradă!
Administrație 02 Noiembrie 2018 / 16:32 1500 accesări 0 comentarii

Primarul Medgidiei, Valentin Vrabie, scoate din nou oamenii în stradă. De această dată, edilul organizează o acțiune de protest în fața Prefecturii Constanța, nemulțumit fiind de faptul că nu s-a întâmplat nimic cu solicitarea sa și a mai multor locuitori ai Medgidiei de organiza un referendum pentru dizolvarea Consiliului Local din municipiu. În acest sens, el a lansat un apel pe Facebook, în care îi invită pe cetățeni să îi susțină demersul.

„Stimați locuitori ai municipiului Medgidia,

Întrucât toate demersurile noastre, referitoare la demararea referendumului pentru demiterea Consiliului Local Medgidia, sunt blocate de prefectul județului Constanța, domnul Dumitru Jeacă, consider că a venit momentul în care să demonstrăm că voința noastră trebuie ascultată!

De câteva luni bune, adresele înaintate de primăria municipiului Medgidia, către Prefectura Constanța sunt ignorate cu bună știință, iar indiferența reprezentantului Guvernului în teritoriu girează un Consiliu Local toxic și ostil dezvoltării orașului nostru. Democrația se face prin vot iar instituțiile statului nu au voie să blocheze demersul nostru democratic!

Începând de LUNI, 5 NOIEMBRIE, pentru o perioadă de 30 de zile, în intervalul orar 8.00 - 16.30, vă aștept alături de mine la ACȚIUNEA DE PICHETARE A PREFECTURII CONSTANȚA. Pentru că votul dumneavoastră reprezintă responsabilitate pentru mine, atât timp cât voi ocupa fotoliul de primar al municipiului Medgidia, nu voi permite ca interesele politice și jocurile de culise să afecteze bunăstarea noastră, a locuitorilor acestui municipiu. Să le arătăm acestor slugi perfecte, marionete ale partidelor politice, că printre noi mai există oameni de bună-credință, interesați de schimbarea în bine a orașului, de zămislirea unui viitor mai bun pentru generațiile următoare! MEDGIDIA MERITĂ MAI MULT! SUSȚINE ȘI TU DIZOLVAREA CONSILIULUI LOCAL MEDGIDIA!”, scrie Vrabie pe pagina sa de Facebook.

În replică, reprezentanții Prefecturii Constanța spun că solicitările primarului din Medgidia sunt în atenția instituției încă din iulie, când au fost depuse aceste solicitări. „Întrucât este nevoie de o documentare asupra elementelor de legalitate, prefectul nu a luat încă o hotărâre”, spun reprezentanții Prefecturii Constanța.

Taguri articol
Loading...

Adaugă comentariul tău

NOTĂ: Te rugăm să comentezi la subiect. Sunt interzise atacurile la persoană, limbajul vulgar sau tendenţios şi postarea materialelor publicitare. Încălcarea acestor norme va fi sancţionată cu ştergerea imediată a comentariului.Ştiri recomandate

Pagina a fost generata in 0.2076 secunde